gezichtsverzorging

Garnier gezichtsverzorging

Een mooie huid, iedere dag: dat is natuurlijk wat je graag wilt. Garnier gezichtsverzorging zorgt daarvoor met Garnier SkinActive. Een goede gezichtsverzorging bestaat uit een reiniging gevolgd door een verzorging met een gezichtscrème. Met dagcrème en nachtcrème verzorg je het gereinigde gezicht. Garnier biedt per huidtype een verzorging die overdag beschermt en ’s nachts herstelt.

sorteren

40 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Garnier gezichtsverzorging

Garnier SkinActive zorgt voor een mooie huid, iedere dag. Een mooie huid is een gezond uitziende huid zonder imperfecties of tekenen van vermoeidheid. Voor het mooie huid is een goede huidbehandeling erg belangrijk. En Garnier gezichtsverzorging kan daar natuurlijk bij helpen!

Routine

Een mooie huid begint iedere dag met dezelfde routine: 1. een gezichtsreiniging, gevolgd door 2. een gezichtsverzorging. De gezichtsverzorging bestaat uit een dagcrème en nachtcrème met de focus op antioxidanten. Garnier gezichtsverzorging zoekt voortdurend naar eenvoudige en effectieve oplossingen waarmee we een stralende huid voor iedereen toegankelijk maken. Of je nu pigmentvlekken, puistjes, een droge huid of juist een hele gevoelige huid hebt, Garnier heeft een passende gezichtsverzorging.

Reiniging

Garnier gezichtsreiniging vormt de eerste stap van de reinigingsroutine. De nieuwste innovatie op het gebied van gezichtsreiniging is Garnier Micellair Water. Micellair Water is verrijkt met micellen die als een magneet het vuil aantrekken. Het Micellair Water is een make-up remover, een reinigingsmelk én een tonic in één. Voor ieder huidtype is er een passende variant beschikbaar. Daarnaast speciaal voor de huid met imperfecties bestaat de PureActive lijn. Om puistjes, mee-eters en alle andere soorten imperfecties te verminderen, is de reinigingsroutine met PureActive producten erg belangrijk.

Verzorging

Na de gezichtsreiniging, maak je je routine compleet met een goede verzorging met de crèmes van Garnier. Het aanbod van Garnier dag- en nachtcrèmes geeft per huidtype een passende verzorging met voedingsstoffen die overdag beschermen en ‘s nachts herstellen. De nieuwste lancering is de Hydra Bomb, die voor zowel de dag als de nacht een ultra hydraterende antioxiderende crème biedt. De BB Creams bieden voor elke huidtint een verzorging die egaliseert en lijntjes vervaagt. Hydra Match geeft voor elke huidtype een passende 24U hydraterende dagcrème en een herstellende nachtcrème. Tot slot heeft Garnier met UltraLift een lijn die verrijkt is met hernieuwde plantencellen voor een concrete aanpak tegen veroudering van de huid.