Mooi & gezond

Gezichtsverzorging

Verzorg je gezicht elke dag met een oogcrème, dagcrème, nachtcrème, de juiste reinigingsproducten, een voedende serum en verzachtende lippenverzorging. Met de gezichtsverzorgingsproducten van merken a ...

70 resultatensorteren op
aanbevolen

Gezichtsverzorging

Je ziet er goed uit en dat wil je graag zo houden. Gelukkig weet je precies wat je nodig hebt aan gezichtsverzorging. Uiteraard hebben wij de ideale producten om je daarmee te helpen. Verzorg je gezicht elke dag met een dagcrème, nachtcrème, de juiste reinigingsproducten, een voedend serum en verzachtende lippenverzorging. Met de gezichtsverzorgingsproducten van merken als Olaz, Revlon en Nivea en met apparaten als de Philips ReAura en de Philips VisaPure beheer jij je eigen beautysalon. Speciaal voor jou alleen. Meer dan 250 producten op het gebied van gezichtsverzorging vind je in ons uitgebreide assortiment. Daarbij kun je altijd rekenen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en natuurlijk onze uitstekende service. Veel plezier ermee!

Volop keuze in gezichtsverzorging

Wist je dat je met de Philips VisaPure tot wel 10 keer effectiever je gezicht reinigt dan wanneer je dat met de hand doet? De nieuwe technologie helpt je om elke dag een stralende en zachte huid te hebben. De roterende borstel kan op twee standen werken en hij doet het ook onder de douche. Je kunt het dus makkelijk integreren als onderdeel van je dagelijkse gezichtsverzorging. Maak je huid een beetje vochtig en breng een verzorgingsproduct aan. De borstelharen van de Philips VisaPure doen de rest. Na een minuut schakelt het apparaat vanzelf uit, zodat je altijd de juiste behandelingstijd aanhoudt. Ook verzorgingsproducten hebben we in overvloed voor je bij wehkamp.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Beautea Comfort Me gezichtsmasker? Daarmee reinig je niet alleen je huid, maar hydrateer je ook nog eens. Lekker fris en kalmerend, extra bijzonder dankzij het witte thee-extract. Voorkom onzuiverheden en verwijder dode huidcellen met deze gezichtsverzorging!