Alle geuren

Onze favoriete herengeuren

23 resultatensorteren op
aanbevolen

Onze favoriete herengeuren

Wat is het toch lekker als een man een verfijnde geur draagt. Met een mooie eau de toilette of after shave valt hij extra op. Het is fris en schoon en daar houdt men wel van. En met onze favoriete herengeuren vind je altijd een geur die helemaal bij hem past.

Jouw nieuwe geur

Iedereen is wel eens op zoek naar een nieuwe geur. Bijvoorbeeld om cadeau te geven aan een bijzonder persoon in je leven. Weet je niet precies welke herengeuren het beste passen? Neem dan een kijkje in de collectie met onze favoriete herengeuren. Hier brengen wij de toppers, bestsellers en klassiekers bij elkaar, zodat je altijd een passend cadeau vindt.

Alleen maar topmerken

In de collectie onze favoriete herengeuren vind je verschillende topmerken terug. Voor ieder budget is er een mooie geur te vinden. Een van onze favoriete herengeuren is Dreamer van Versace. Een prachtige geur waar je mee in de spotlight staat. De klassieker HUGO BOSS Bottled mag ook zeker niet ontbreken in het lijstje met onze favoriete herengeuren. En wat dacht je van Paco Rabanne 1 million, Tommy van Tommy Hilfiger en Kouros van Yves Saint Laurent? En dat zijn slechts enkele van onze favoriete herengeuren.

Veel om uit te kiezen

De collectie met onze favoriete herengeuren is best wel uitgebreid. Wil jij iets extra’s bij de herengeur geven? Dan zijn geschenksets een goed idee. Hier vind je ook onze favoriete herengeuren, maar dan samen met een douchegel bijvoorbeeld in dezelfde geur. Er zijn zelfs sets waarbij de heerlijke geur is verdeeld over een eau de toilette, douchegel en een deodorant.

Vandaag bestellen, morgen geven

Onze favoriete herengeuren haal je voor jezelf of als cadeautje gemakkelijk in huis. Bestel ze gewoon vandaag en wij staan er morgen al mee op de stoep. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging bovendien helemaal gratis.