EHBO

Verbanddozen

Kleine ongelukjes zijn snel gebeurd, maar gelukkig ook snel opgelost met onze verbanddozen. Alle benodigdheden om kleine ongelukjes te verhelpen zijn verzameld in de verbanddoos, zodat je met een geru ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Verbanddozen

Kinderen zijn veelal gevoelig voor struikelen of andere ongelukjes. Zodra je zoon of dochter net leert lopen of fietsen, is een valpartij zeker niet uitgesloten. Gelukkig heeft wehkamp een passend aanbod als het aankomt op EHBO. Kies bijvoorbeeld uit verbanddozen gevuld met diverse basisbenodigdheden om eerste hulp te verlenen. Deze kits zijn niet alleen een aanwinst voor thuis, maar komen ook goed van pas tijdens een zomer- of wintersportvakantie in het buitenland.

Verbanddozen bij wehkamp

Op onze site kies je uit verschillende soorten verbanddozen. Zo zijn er zogenaamde basiskits en wat uitgebreidere verbanddozen. Ze zitten boordevol benodigdheden om kleine ongelukjes te verhelpen. De handzame sets neem je gemakkelijk mee op de fiets of berg je op in de auto of een kast in huis. Sommige verbanddoosjes zijn tevens eenvoudig vast te maken aan je broekriem. Zorg dat je er eentje in huis haalt en ervaar de voordelen van bestellen bij wehkamp.

Medische basiskits voor onderweg

In het buitenland is de medische zorg niet altijd zo goed geregeld als in Nederland. Daarom doe je er goed aan een verbanddoos mee te nemen. Vooral naar regio’s waar de medische hulpverlening niet op orde is of waar een dokter niet altijd direct in de buurt is. Onmisbaar tijdens een vakantie of reis elders in de wereld.

Pleisters voor elke wond

Naast verbanddozen heeft wehkamp nog veel meer medische hulpmiddelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het aanbod pleisters. Handig voor zowel thuis, onderweg als op je vakantieadres.

Verbanddozen kopen bij wehkamp doe je met behulp van de slimme zoekfilter. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-. Voor support neem je contact op met webcare.