EHBO

Sporttape

Heb je zwakke of geblesseerde gewrichten? Gebruik dan eens sporttape. Sporttape is ideaal voor extra versteviging tijdens het sporten, zodat je je gewrichten niet alsnog blesseert of de blessure niet ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Sporttape

Je bent een fanatieke sporter. Hoe vervelend is het dan als je door pijnlijke spieren en gewrichten een pas op de plaats moet maken. Met sporttape sport je op verantwoorde wijze, terwijl je je pijnlijke spieren en gewrichten ondersteuning biedt. Voor sporters is sporttape een belangrijk onderdeel in verbanddozen.

De juiste ondersteuning

Het staat voorop dat je echt flinke blessures rust moet geven. Maar merk je dat je voldoende hebt aan wat ondersteuning, dan is blijven bewegen het beste medicijn. Sporttape biedt je precies voldoende ondersteuning om je sportactiviteiten te blijven volhouden. Deze ondersteuning geeft je spieren en gewrichten voldoende rust en voorkomt dat de blessure verergert.

Verschillende soorten sporttape

Sporttape is meer dan simpele pleisters die je op de aangedane gewrichten en spieren plakt. De tape is elastisch, waardoor je precies genoeg bewegingsvrijheid hebt. Aan de andere kant biedt de tape stevigheid op plaatsen waar je dat nodig hebt. Sporttape is verkrijgbaar in rollen van vijf en tien meter, waarbij je een keuze hebt uit verschillende breedtes. Wil je extra bewegingsvrijheid, dan is kinesiotape voor jou zeer geschikt. Kinesiotape is elastischer dan de gemiddelde sporttape, zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning.

Sporttape bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van verschillende soorten sporttape. Wil je snel een keuze maken, maak dan gebruik van de zoekfilters op de site. Je hoeft alleen je wensen en eisen in het zoekfilter te selecteren en met een druk op de knop krijg je een compleet aanbod. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.