EHBO

Pleisters

Een wondje is op zich niet heel erg, maar je wilt natuurlijk niet dat het gaat ontsteken. Pleisters helpen voorkomen dat er bacteriën in het wondje komen, waardoor deze gaat ontsteken. Daarnaast stelp ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Pleisters

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dus is het altijd handig om medische hulpmiddelen bij de hand te hebben. Zeker kinderen maken de nodige valpartijen en dus is iets als EHBO in iedere woning onmisbaar. Met pleisters dek je wondjes af, waardoor je een infectie voorkomt. Uiteraard zijn pleisters ook altijd handig om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg. Zeker als je lange wandelingen in de bergen maakt, krijg je al snel te maken met blaren.

Pleisters bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je te allen tijde van een veelzijdig assortiment pleisters. Zo kies je bijvoorbeeld uit gewone pleisters voor wondjes rondom huis, maar bieden we je ook de keuze uit hielpleisters, blarenpleisters, likdoornpleisters en vele andere soorten pleisters. Het assortiment pleisters wordt regelmatig uitgebreid, dus het loont om zo nu en dan een kijkje te nemen bij ons aanbod pleisters.

Merken pleisters

Op onze site kan je onder meer terecht voor pleisters van Hansaplast en Scholl. De artikelen van beide merken zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn altijd handig om in huis te hebben. Vul je voorraad aan of koop wat je op dit moment nodig hebt.

Overig aanbod medische hulpmiddelen

Naast pleisters vind je op onze site ook andere medische hulpmiddelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ons aanbod verbanddozen en verleen met een gerust hart eerste hulp als dit nodig is.

Gebruik de handige zoekfilter om snel de juiste pleisters te vinden. Doe je aankoop vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang de pleisters de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-. Voor support omtrent je bestelling neem je contact op met webcare.