EHBO

Bandages

Heb jij vaak last van je gewrichten tijdens het sporten? Of gewoon in het dagelijks leven? Probeer dan eens een bandage! Wij hebben bandages voor je enkel, elleboog, pols en knie. De bandages geven je ...

14 resultatensorteren op
aanbevolen

Bandages

Een sportblessure is een veelvoorkomende blessure en belemmeren je in de dagelijkse activiteiten. Een bandage kan wellicht een oplossing voor je zijn want deze producten bieden steun in het dagelijks leven en tijdens het sporten. Bovendien helpt een bandage om een nieuwe blessure te voorkomen.

Bij wehkamp koop je nu eenvoudig verschillende bandages van Hansaplast. Deze producten zijn ook nog eens gemakkelijk in gebruik en ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Hierdoor bieden ze ondersteuning, warmte en comfort. De bandages zijn zacht waardoor ze discreet onder de kleding gedragen kunnen worden. Handig hé! Alle bandages zijn speciaal ontworpen om steun en stevigheid te bieden aan stijve, zwakke, geblesseerde of pijnlijke gewrichten.

Uitgebreid assortiment

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment bandages. Vaste kniebandages, enkelbandages of een elleboogbandage. Deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende maten. Verder zijn er ook verstelbare polsbandages of enkelbandages verkrijgbaar die je kunt aanpassen naar de dikte en breedte van je eigen gewricht.

Hansaplast staat al vele jaren bekend als een ervaren merk met hoge kwaliteit producten. De producten van Hansaplast zijn natuurlijk verkrijgbaar bij wehkamp. Bekijk hier alle producten zien en na bestelling heb je ze ook nog eens morgen al in huis. Bovendien kun je zelf bepalen hoe je wilt betalen, dit kan vooraf, achteraf of gespreid. Wanneer het product toch niet bevalt, kan deze gratis geretourneerd worden. Bestel deze bandages snel en ondersteun gewrichten, voorkom blessures en ga weer onbezorgd verder met de dagelijkse activiteiten.

Sportblessue

Wij hebben ook diverse producten in het assortiment die bijdragen aan de verlichting van stijve en/of vastzittende spieren. Na gebruik van deze producten kun je weer sporten zonder last te hebben van de spieren.