Braun

Braun scheren & trimmen

Braun heeft een pioniersrol in industriële vormgeving. Dit begon onder leiding van Dieter Rams en duurt tot op de dag van vandaag. Bekend om de onverwoestbare aard van de apparaten, om hun betrouwbaar ...

45 resultatensorteren op
aanbevolen

Braun

Op zoek naar de beste producten om je baard te stylen? Dan kies je voor de apparaten van Braun. Braun staat voor hoge kwaliteit en duurzame, onverwoestbare producten. De krachtige scheerapparaten, baardtrimmers, bodygroomers van Braun zorgen ervoor dat jij altijd de styling kan creëren waar jij naar op zoek bent.

Scheerapparaten

De scheerapparaten van Braun geven je diverse mogelijkheden om de baard te creëren die je maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan volle baarden, een kort stoppelbaardje of een gladde, zachte huid. Braun heeft voor elk type man het perfecte scheerapparaat, dus ook voor jou. De Braun Series 9 met SyncroSonic technologie past de kracht van het scheerapparaat aan op je baard en met een Braun Clean & Charge station is het reinigen van je scheerapparaat nog nooit zo gemakkelijk geweest. De Wet & Dry technologie zorgt ervoor dat jij altijd kan scheren op de manier die jij wenst en de kans op huidirritatie vermindert.

Baardtrimmers of bodygroomers

Met de baardtrimmers en bodygroomers van Braun zorg jij ervoor dat jij precies de baard kan stylen die je voor ogen hebt. De trimmers van Braun kan je op meerdere lengtes afstellen, zodat je exact het effect hebt wat je zoekt. Ga bijvoorbeeld voor een baardtrimmer of multigroomingset met Gillette scheermes, zodat je een tot in de puntjes verzorgde look kan creëren.

Creëer jouw stijl

De beste Braun producten uitgezocht? Wij zorgen dat ze zo snel mogelijk bij je in huis zijn en jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Ontdek ons complete aanbod en ontdek jouw persoonlijke stijl.