Braun

Braun epilatoren & IPL ontharing

Braun biedt jou alles voor je persoonlijke verzorging. Trouwe apparaten die je helpen om een perfect gladde huid mee te creëren. Braun staat voor Duitse techniek en innovatie. Bekend om de onverwoestb ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Braun

Kies je voor de beste ontharingsproducten, dan kies je voor Braun. De ontharingsproducten van Braun zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Braun zorgt er daarom voor dat je altijd kan genieten van een perfect verzorgde en gladde huid.

Epilatoren

Zoek je de allerbeste epilator? Dan ga je voor een van de epilatoren van Braun. Met alle Braun epilatoren verwijder je zelfs de allerkortste haartjes en geniet je van een gladde huid tot wel vier weken. Kies de Braun Silk-épil SkinSpa wanneer je naast een gladde huid ook wil genieten van de allerbeste reiniging en verzorging. Een zichtbaar mooiere huid en teint is het resultaat na gebruik van de Braun Silk-épil SkinSpa. Ben je op zoek naar een mooi en speciaal cadeau? Bekijk dan ook de Braun Silk-épil epilatoren in de luxe geschenksets.

IPL

Op zoek naar een andere manier van ontharen? De Braun IPL zorgt voor blijvende professionele haarverwijdering na slechts drie maanden in het gemak van je eigen huis. Door middel van lichttechnologie worden de haartjes verwijdert. De Senso Adapt huidtint sensor past de behandeling voortdurend aan voor een doeltreffend en veilig resultaat. Ga voor de Braun IPL met exfoliatieborstel of Gillette Venus scheermes voor een altijd zachte en gladde huid.

Altijd gladde benen

Gevonden welk product van Braun het best bij je past? Wij zorgen dat je pakketje zo snel mogelijk bij je in huis is. Geniet voortaan van de meest gladde en zachte benen met de beste en betrouwbaarste producten van Braun.