• philosophy

  philosophy huidverzorging

  philosophy is het merk waar wetenschap en inspiratie elkaar ontmoeten. De huidverzorgingsproducten transformeren je huid en laten je stralen. philosophy inspireert innerlijke schoonheid en viert een prachtige huid en mooie dagen. Reinig, peel en behandel de huid, want iedere vrouw verdient een stralende huid.

  shop philosophy
  reiniging

  1. philosophy reiniging

  een schone huid is het begin van het unieke philosophy huidverzorgingsritueel. Verwijder je make-up met de philosophy purity made simple one-step facial cleanser en de purity made simple micellar cleasing water. Voor een diepere reiniging en om oneffenheden van je huid aan te pakken, gebruik je de microdelivery exfoliating facial wash.

  shop reiniging

  2. philosophy peeling

  De philosophy peels exfoliëren de huid voor een gezond en stralend effect. Binnen 1 minuut een stralende huid? Kies dan voor de renewed hope in a jar peeling mousse! of verstopte poriën en mee-eters aanpakken? Dan is de purity made simple pore extractor clay mask jouw perfecte keuze. Heb je liever één van the microdelivery peels? Voor iedere huid is er een philosophy peel!

  shop peeling
  peeling
  verzorging

  3. philosophy verzorging

  Hydrateer, verzorg en bescherm met de juiste verzorging die past bij jouw huid! Verzorg de huid bij je ogen met time in a bottle eye serum, voor een stralende uitgeruste huid. Tekenen van vermoeidheid verberg je met de purity made simpel eye gel. Bestrijd je liever rimpels? Kies dan voor een dag- of nachtcrème van de anti-wrinkle miracle worker+ lijn of de ultimate miracle worker om lijntjes te corrigeren.

  shop verzorging

  ontdek de huidverzorging van philosophy