Monster optische audiokabel M1000 (3m), Grijs

  Monsteroptische audiokabel M1000 (3m)

  39.99
  nog 1 op voorraad

  Monster optische audiokabel M1000 (3m)

  Verbeter jouw thuisbioscoop, streaming, of gaming systeem met een digitale optische audiokabel waarmee je een volledige bioscoopervaring kunt ervaren zonder het gedoe van het maken van extra installaties; De Monster Fiber Optic Cable is een digitale audiokabel die een helder en duidelijk geluid levert.

  Geluid surround ondersteuning
  Een volledig visueel systeem is niet volledig zonder een dreunend audiosysteem dat de surround sound ervaring elke keer levert; Deze Monster M-Serie Fiber Optical Audio Cable werkt met surround sound systemen en beschikt over corrosiebestendige vergulde connectoren en zorgt voor een optimale signaaloverdracht en hogere geluidskwaliteit.

  Gemaakt met hoogwaardige materialen

  Onze Monster digitale audio optische kabels zijn gemaakt om duurzamer te zijn dan de meeste kabels die er zijn; Elke digitale optische audiokabel is ontworpen met een Duraflex beschermende mantel en metalen connectoren.

  Intuïtief en handig gebruik

  Een flexibel en gebruikersvriendelijk ontwerp voor een geschiktere DIY-installatie, de Monster M-Reeksen Vezel Optische Audiokabel is intuïtief en zeer gemakkelijk te gebruiken wanneer jij jouw eigen hometheater, streaming, of gaming systemen opzet.

  Gegarandeerde garantie
  Monster heeft de norm voor hoog kwaliteitsgeluid geplaatst, en onze garantiebescherming is een uitbreiding van onze belofte om jou het beste te brengen; Monster plaatste de norm met de Originele Levenslange Kabelgarantie, die betekent dat de Monster Audiokabel door onze 100% vervangingswaarborg wordt behandeld, zodat jij een Monster voor het Leven bent.

  Het opzetten van een home theater of gaming systeem betekent dat je het beste nodig hebt om ervoor te zorgen dat je in staat bent om audio-potentieel te maximaliseren om de volledige ervaring te krijgen. En er is niets beter om die filmische vibe te leveren dan jij verdient dan de Monster M-Reeksen Vezel Optische Audiokabel.
  De vergulde connectoren zorgen ervoor dat er geen signaalinterferentie is tussen de luidspreker en versterker, het leveren van scherpe geluid wanneer ze in gebruik zijn. Gemaakt met een Duraflex mantel, is deze digitale vezel optische audio-kabel beschermd tegen externe snijden en scheur, zodat jij kunt blijven genieten van hoge kwaliteit weergave langer dan wat de meeste kabels die er zijn kan leveren.

  Deze Monster kabel verbindt digitale audio-componenten met een optische poort (s/PDIF, Toslink) of een soundbar of surround sound luidsprekers te koppelen aan een compatibele digitale audiobron zoals een receiver, voorversterker, game-systeem, dvd-speler of televisie.

  Voor een betere kijk-, streaming- en game-ervaring kies je de Monster M-Series Fiber Optical Audio Cable.
  lees meer

  Specificaties

  Type kabelAudiokabels
  Lengte (m)3
  KleurGrijs
  MerkMonster
  Fabriekstypeoptische audiokabel M1000 (3m)
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  -optische poort (s/PDIF, Toslin
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.