Mondkapje werpwerp 3-laags 50 stuks (niet medisch)

  Mondkapjewerpwerp 3-laags 50 stuks (niet medisch)

  11.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Mondkapje werpwerp 3-laags 50 stuks (niet medisch)

  Let op: I.v.m. hygiëne mogen de mondkapjes niet geretourneerd worden.

  Deze niet medische mondkapjes met 3-laagse bescherming (50 stuks) zijn voor eenmalig gebruik. De mondkapjes zijn huidvriendelijk en ook comfortabel in het gebruik en zijn voorzien van elastische lussen. De maskers zijn handig voor in je tas en daarom ideaal voor onderweg.

  Het is belangrijk een mondmasker op de juiste manier te gebruiken. Lees deze instructies daarom goed door voor je het masker gaat gebruiken.
  Reinig je handen met desinfecterende handgel of water en zeep voordat je het masker opdoet. Zorg ervoor dat je het mondkapje vasthoudt aan de voorkant. Plaats vervolgens het mondmasker over neus, mond en kin. Het bovenste elastiek mag je daarna naar achter trekken en laten rusten aan bovenkant van je hoofd, boven je oren. Dit doe je ook met het onderste elastiek, plaats deze juist onder je oren. Om het masker te verwijderen: verwijder het masker aan de achterkant (de voorkant niet aanraken). Gooi het masker meteen weg in een gesloten afvalbak; reinig je handen dan met desinfecterende handgel.
  Vervang het masker door een nieuw masker zodra het vochtig is en gebruik deze maskers slechts eenmalig.
  lees meer

  Specificaties