Mondkapje KN95 FFP2 voor eenmalig gebruik (5 stuks)

  MondkapjeKN95 FFP2 voor eenmalig gebruik (5 stuks)

  16.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Mondkapje KN95 FFP2 voor eenmalig gebruik (5 stuks)

  Let op: I.v.m. hygiëne mogen de mondkapjes niet geretourneerd worden.

  KN95 mondkapjes filteren de lucht die u in- en uitademt. De mondmaskers bieden optimale bescherming.
  Deze mondkapjes hebben als type-aanduiding: KN95. Dit is een type-aanduiding die wordt gebruikt voor mondkapjes die meer dan 95% stofdeeltjes, pollen, micro-organismen en luchtvervuiling tegenhouden. Dit staat gelijk aan de Nederlandse mondkapjes met type-aanduiding FFP-2. Deze KN95 mondkapjes zijn getest volgens het protocol voor FFP2 maskers en hebben hier geldige certificaten voor gekregen.

  4-laags mondkapje met bewezen filtering
  CE-gecertificeerd
  Verpakt per 5 stuks
  Goede pasvorm en metalen neusclip

  Gebruiksvoorschriften
  Het is belangrijk een mondmasker op de juiste manier te gebruiken. Lees deze instructies daarom goed door voor je het masker gaat gebruiken.
  Reinig je handen met desinfecterende handgel of water en zeep voordat je het masker opdoet. Zorg ervoor dat je het mondkapje vasthoudt met de neusclip tussen je vingers. Plaats vervolgens het mondmasker over neus, mond en kin. Belangrijk is dat hierbij de neusclip aan de bovenkant zit. Het bovenste elastiek mag je daarna naar achter trekken en laten rusten aan bovenkant van je hoofd, boven je oren. Dit doe je ook met het onderste elastiek, plaats deze juist onder je oren. Druk tenslotte met twee handen de neusclip goed tegen je neus aan, dit zodat het mondkapje de vorm van je neus aan kan nemen en het daardoor goed kan sluiten.

  Om het masker te verwijderen: verwijder het masker aan de achterkant (de voorkant niet aanraken). Gooi het masker meteen weg in een gesloten afvalbak; reinig je handen dan met desinfecterende handgel.
  Vervang het masker door een nieuw masker zodra het vochtig is en gebruik deze maskers slechts eenmalig.
  lees meer

  Specificaties