Modifast PS Reep Karamel - 1 doos met 6 stuks
 • beautydeal

  ModifastPS Reep Karamel - 1 doos met 6 stuks

  5.947.93je bespaart 1.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Modifast PS Reep Karamel - 1 doos met 6 stuks

  De repen uit het Modifast Protiplus programma kunnen in het hele programma als snack gegeten worden. De repen hebben veel eiwitten en toegevoegde vitaminen en mineralen.
   
  Modifast ProtiPlus is de nieuwe eiwitrijke afslankmethode van Modifast. ProtiPlus is een eiwitrijk dieet waarmee u snel en makkelijk enkele kilo's kunt verliezen. Het eerste resultaat is al na drie dagen zichtbaar op de weegschaal.
  De koekjes, shakes, puddingen en repen zijn niet alleen lekker en gezond maar zitten bovendien boordevol eiwitten. Die eiwitten zorgen ervoor dat het hongergevoel wegblijft en dat de spieren intact blijven.  Met de ProtiPlus methode wisselt u drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl u in het weekend weer normaal - maar wel licht - kunt eten. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat u het lijnen makkelijker kunt volhouden en dat u het jojo-effect beperkt.
  lees meer

  Specificaties