Miss Etam Regulier kanten rok, Antraciet
 • Uitverkocht

  Miss EtamRegulier kanten rok

  34.9910.-je bespaart 24.99
  4 reviews
  Antraciet
  Kies eerst je maat
  Sale

  Sale
  Tot 70% korting op heel veel fashion. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.


  Artikelomschrijving

  Dames rok van Miss Etam Regulier, uitgevoerd in kant. Het model is gevoerd en voorzien van een elastische tailleband. Lengte 63 cm (maat 36).

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)

  Elegante reguliere rok

  Mooie en simpele rok die mooi en elegant over je benen valt. Perfect voor een sollicitatie maar ook voor een avondje uiteten. De stof is simpel maar chique. Voor mij is 36 net iets te groot voor om de middel maar ik retourneer de rok zeker niet. Een stukje innemen is het geld voor deze rok wel waard.

  Mooie rok

  Ze hadden mijn maat niet meer. Op hopp van zegen een maatje kleiner besteld. De rok heeft geen elastiek, maar een nette rots. Helaas kreeg ik het niet dicht. In de juiste maat had ik hem gehouden, de rok ziet er erg mooi en chic uit.

  leuke rok

  Leuke simpele rok, kan zowel voor netjes als vrije tijd. Ik ben er blij mee.

  Wauw!

  Geweldige rok. Hij zit zeker niet te strak om je benen, je kan er echt makkelijk in bewegen en je kan hem wat hoger leggen in je taile en dan is de lengte nog steeds mooi. Zo ontzettend vrouwelijk en eigenlijk ook wel sexy. Ik heb deze kleur terug gestuurd want ik had ook de rode en ik moest een keuze maken en rood vind ik toch een wat sprekende kleur.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale