Miss Etam Regulier capri jeans, Lichtblauw
 • Uitverkocht

  Miss EtamRegulier capri jeans

  39.9915.-je bespaart 24.99
  5 reviews
  Lichtblauw
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames capri jeans van Miss Etam Regulier, uitgevoerd in stretchdenim. Het 5-pocket model heeft een aansluitende pasvorm en is voorzien van een knoop- en ritssluiting en riemlussen.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(5 reviews)

  Bijna perfect

  Hij zit als gegoten. Perfecte vorm. Hij is net iets te lang. Maar ik kan hem zonder probleem twee slagen omvouwen en dan ziet hij echt perfect uit. Echt een aanrader.

  Kleur: Donkerblauw

  Heerlijke broek

  Ik heb ze in alle 3 de kleuren en deze donkere kleur is ook erg mooi [ ik heb graag de broeken van Miss Etam ]. Ik had hem in de stad gezien maar helaas niet meer in mijn maat. Dus bij thuiskomst even naar Wehkamp en ze hadden hem nog, dus gelijk besteld. Ik heb gewoon 38 besteld en voor mij is hij perfect. Ik heb niet graag te strakke broeken. Deze zit lekker en er zit stretch in dus bij twijfel bestel 2 maten.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Donkerblauw

  Niet voor mijn figuur

  Leuke jeans, mooie kleur en goede lengte. Bredere lussen, kan een stoere brede riem in. Maar deze pasvorm is niet voor mij geschikt. Mijn figuur is vrij recht en deze pasvorm is voor iemand met taille en heupen. Maat 42 voor mij te groot, kan hem zonder los te maken uitrekken. Maat 40 te klein om de taille, buik valt er overheen. Helaas gaat deze broek terug.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Blauw

  leuke broek pasvorm minder

  Een leuke capri broek en zat met het passen ook meteen erg goed. Alleen toen ik de broek een tijdje aan had ging hij heel erg strak om mijn kuiten zitten en irriteert echt. Heb het idee dat kuitomvang te krap is voor de broek. Daarom.maar zelf splitjes in gemaakt. Maar blijft irriteren. Jammer leek zon leuke broek. Dus mijn advies. Echt Super goed passen en bij twijfel een grotere maat pakken.

  Sportieve broek.

  Viel groot uit maat kleiner besteld. Zit lekker goede pasvorm. Leuke broek .

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale