Miss Etam Plus kanten bomberjack, Donkerrood/zwart
 • Uitverkocht

  Miss EtamPlus kanten bomberjack

  49.995.-je bespaart 44.99
  2 reviews
  Donkerrood/zwart
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames bomberjack van Miss Etam Plus, uitgevoerd in een kanten kwaliteit. Het model heeft een voering, een opstaande kraag, lange mouwen met elastische manchetten, een ritssluiting, 2 steekzakken en een elastische boord aan de onderkant.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(2 reviews)

  Mooi sjiek jasje

  Ik ben helemaal in mijn sas met mijn mooie jasje. En ook nog in de uitverkoop gekocht voor zeer weinig. Het is erg mooi en valt normaal. Gewoon je eigen maat nemen. Ik ben 1.63 m en bij mij valt het jasje op mijn heupen, tot halverwege mijn billen.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale