overzicht
Miss Etam Lang slim fit broek met stippen 36 inch, Zwart
 • Uitverkocht

  Miss EtamLang slim fit broek met stippen 36 inch

  44.995.-je bespaart 39.99
  5 reviews
  Kies eerst je maat
  Sale

  Sale
  Tot 70% korting op heel veel fashion. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.


  Miss Etam Lang slim fit broek met stippen 36 inch

  Slim fit dames broek van Miss Etam Lang, uitgevoerd in een stretchkwaliteit met een all over stippen dessin. Het 5-pocket model is voorzien van een knoop- en ritssluiting en riemlussen. Binnenbeenlengte: 91 cm (maat 38/36 inch).

  Dit artikel behoort tot de Miss Etam Lang collectie, speciaal voor de langere vrouw vanaf 1.78 m.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(5 reviews)
  Meest recent

  Mooie broek. Blij verrast

  Mooie broek, zit als gegoten en dat voor een hele lage prijs. Pijpen zijn wel te lang. Met mijn lengte van 1.78m val ik net buiten de boot. Lange maten zijn erg lang, reguliere maten weer net iets te kort.

  Heerlijke broek!

  Ik ben 1.85m en deze broek is perfect qua lengte. Hij zit heerlijk, sluit mooi aan. Hij valt wel ruim, ik heb een maat kleiner dan normaal.

  Leuke, comfortabele broek

  Eindelijk een goede lengte broek. Ik kan bijna geen broeken kopen die goed van lengte zijn. Dus heel blij hiermee. Fijne stof. Bij mijn heupen wat wijd. Maar ik heb geen "heupen". Moet ik vaak een beetje innemen.

  Comfortabele, leuke broek

  Ik ben al snel blij als ik een broek vind die lang genoeg is voor mijn 1.84 cm lengte maar deze is echt leuk! Bevat lekker veel stretch en de stipjes geven hem net dat beetje extra. Hij valt wel groot. Ik draag normaal een 40-42 en deze past me in maat 38 perfect.

  toegevoegd aan winkelmand