overzicht
Miss Etam Lang slim fit broek 36 inch, Bordeaux
 • Uitverkocht

  Miss EtamLang slim fit broek 36 inch

  29.995.-je bespaart 24.99
  13 reviews
  Kies eerst je maat
  Sale

  Sale
  Tot 70% korting op heel veel fashion. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.


  Miss Etam Lang slim fit broek 36 inch

  Dames slim fit broek van Miss Etam Lang, uitgevoerd in een stretch katoenblend. Het 5-pocket model is voorzien van een rits- en knoopsluiting en ceintuurlussen. Binnenbeenlengte:91 cm (maat 38).

  Dit artikel behoort tot de Miss Etam Lang collectie, speciaal voor de langere vrouw vanaf 1.78 m.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(13 reviews)
  Meest recent

  Maatvoering klopt niet, zeker na 1 keer wassen.

  Jammer, maar bij ontvangst al ruim aan de maat. Na wassen echt te groot.

  Kleur: Camel

  leuk zo'n echt lange broek in een andere kleur dan grijs of zwart

  De lengte is goed. Ik ben zelf 1.90m en deze broek is perfect! Wel klopt het dat er tussen de kleuren een groot verschil in maatvoering en stof zit. De roze is elastischer, de marine is strakker en miinder elastisch. Die moet ik dus helaas terugsturen! Met de roze broek ben ik heel erg tevreden!

  Kleur: Roze

  Maat klopt totaal niet

  De maat van deze broek klopt totaal niet! Te wijd en te lang! Ik ben 1.80m en heb normaal maat 38 en lengte 34 inch. Deze maat 38 valt als 40 en de lengte is zo'n 15 cm te lang. Ik denk als je rond de 2 meter lang bent je deze broek past.

  Kleur: Zwart

  Mooie lengte, maten kloppen niet

  Eindelijk een broek die echt lang is. Wat jammer is, is dat de maat niet congruent is. Ik bestelde een blauwe en een beige broek, beiden in maat 38. De blauwe zit prima, de beige is veel te wijd. Ook de stof is anders. Jammer genoeg heeft Miss Etam ervoor gekozen de broeken niet in de winkel te verkopen waardoor je dus niet de stof en de pasvorm kunt ervaren. Fijn dat Wehkamp de broeken wel aanbiedt.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Camel

  fijne broek voor lange dames

  Hele fijne broek, zit lekker en lubbert niet zo snel uit. Mooie lange pas en voor mij als lange dame zelfs nog iets te lang, maar dat is niet erg. Enige minpunt; maat 42 marineblauw is echt maat 42 en maat 42 zwart valt meer als een 42/44 dan al niet een 44, dus die gaat voor mij terug. Ander nadeel; deze broeken zijn een stofmagneet, je ziet er werkelijk elk haartje, stofje of iets anders op.

  Kleur: Marine

  Perfecte broek

  Dit model koop ik al heel lang, lang slim fit, met lengte 1.86 mtr. heb ik deze lange broek echt nodig, ik hoef nooit meer over een te korte broek in te zitten. Wel een maat kleiner bestellen als normaal, ze vallen vrij ruim.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Antraciet

  Mijn favorite broek :) ideaal voor een "appel"figuur ♥

  Vorig jaar blauw en zwart gekocht, dit jaar weer een zwarte erbij want ik ben bang dat ze ooit uit de handel gaan, zal ik er nog 1 kopen?? Dat was ik dus van plan ( gelijk 2 inslaan), maar vreemd genoeg zat de een strakker dan de ander qua knoop/taille..dus 1 gaat terug en de ander draag ik het liefst dag en nacht..De stof is echt zeer aangenaam en stretch, en mooi lang bij mij 1.80..Ik wil nog meeeer ! :) Ik pas trouwens met mn 42/44 ( 1,80 en rond de 90 kilo) perfect in maat 40 daar kwam ik achter toen ik het eigenlijk voor mn dochter had besteld, ook fijn/geen irritatie bij een keizersnee kwab buik, Ik heb een "appelfiguur"; buik met lange slanke benen..daar is hij 100% geschikt voor. Groeten uit Deventer ♥

  4 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Zeer mooi pasklare broek

  Zit zeer lekker en goed heerlijk zo,n broekie en niet duur

  Kleur: Antraciet

  Prettig en comfortabel

  Mooie broek met goede pasvorm; valt een tikje ruim, maar draagt daardoor wel comfortabel. Kleur is mooi diepzwart. Al met al een fijne broek, ben heel tevreden met de aankoop en heb daarom de broek ook in een andere kleur besteld.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  prachtige broek, goede pasvorm

  Valt iets groter, maar prima prijs kwaliteitsverhouding, ik heb direct een extra broek besteld :) echt een aanrader !

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  toegevoegd aan winkelmand