overzicht
Miss Etam Lang push-up slim fit broek 36 inch, Grijs
 • Uitverkocht

  Miss EtamLang push-up slim fit broek 36 inch

  39.9920.-je bespaart 19.99
  2 reviews
  Kies eerst je maat

  Miss Etam Lang push-up slim fit broek 36 inch

  Push-up slim fit broek van Miss Etam Lang, uitgevoerd in een stretch katoenblend. Het 5-pocket model is voorzien van rits- en knoopsluiting en ceintuurlussen. Binnenbeenlengte: 91 cm (maat 38).

  Dit artikel behoort tot de Miss Etam Lang collectie, speciaal voor de langere vrouw vanaf 1.78 m.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(2 reviews)
  Meest recent

  te lang voor mij

  ik ben 184 maar deze was echt veel te lang voor mij. kwaliteit prima

  goede kwaliteit én goede lengte

  De broeken van Miss Etam..Lang draag ik graag...ze zijn betaalbaar en de kwaliteit is goed. En het állerbelangrijkste...de lengte van de pijpen...bijna alle broeken die ik heb uitgeprobeerd zijn te kort. Ik ben 1.80 lang en dat blijkt dus voor veel fabrikanten moeilijk te zijn om op in te spelen. Miss Etam gelukkig niet...en nu in de sale ook nog. De combinatie van katoen, polyester en elastaan maakt dat de broek goed aansluit. Wel moet ik melden dat de kleur grijs op de foto aanzienlijk lichter is dan de broek die bij mij werd thuisbezorgd. Maar ik vind donkergrijs ook erg mooi. Een aanrader deze serie van Miss Etam voor de wat langere vrouw.

  4 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand