overzicht
Miss Etam Lang coated slim fit broek 36 inch, Donkerrood
 • Uitverkocht

  Miss EtamLang coated slim fit broek 36 inch

  39.995.-je bespaart 34.99
  9 reviews
  Kies eerst je maat
  Sale

  Sale
  Tot 70% korting op heel veel fashion. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.


  Miss Etam Lang coated slim fit broek 36 inch

  Slim fit dames broek van Miss Etam Lang, uitgevoerd in een stretchkwaliteit met coating. Het 5-pocket model is voorzien van een knoop- en ritssluiting en riemlussen. Binnenbeenlengte: 91 cm (maat 38/36 inch).

  Dit artikel behoort tot de Miss Etam Lang collectie, speciaal voor de langere vrouw vanaf 1.78 m.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(9 reviews)
  Meest recent

  Een mooie stijlvolle broek voor een prima prijs

  De stof maakt het een erg fijne broek om te dragen . Ik ben er blij mee .

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Grijs

  super blij mee

  zocht al een tijdje naar een coated broek en deze is super.ben 1.81 en de lengte is iets te lang(wat ik eigenlijk grappig vind want meestal is t te kort)verder gewoon mijn eigen maat(42)en die zit perfect.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  super broek

  al lang op zoek geweest naar een gecoate broek die lekker lang is (ben 1.83 m )maar waar ik ook met mn maat 44 in pas. deze zit super! heeft een hoge taille die mn buik ook mooi verbloemd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Tweede broek

  Top ! Verleden jaar al 2 gekocht en nu weer 1 ze blijven mooi en lengte top !

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Mooie broek die lijkt op echt leer

  Ik heb maat 46 besteld. Zit prima in de taille en lekker lang. Ondanks dat ik 181 cm ben moet ik de broek twee keer een klein beetje omslaan anders is hij te lang voor mijn schoenen. Maar dat geeft ook weer een leuk detail. Erg blij met mijn aankoop.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Lange stoere broek, goede kleur!

  Erg blij met deze broek. Ik ben 1.83 meter en deze broek is echt lang. De rode kleur is echt mooi diep. De broek lijkt van leer, dat is wat ik zocht. Inmiddels nog een kleur gekocht. De broek is wel een beetje ruim, jammer dat de “lange” collectie geen maat 36 heeft.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Goede pasvorm, lekker lang.

  Ik hang tussen maat 38 en 40 in. Heb beide gepast en uiteindelijk 38 gehouden want 40 zou toch wat meer gaan slobberen om de kont. Zit echt goed en staat heel mooi! Wel erg lang inderdaad, heb altijd lengte 36 maar moet hem ca 4 cm omslaan zodat de broek mooi valt. Aanrader!

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Supermooie broek

  zeker 5 sterren waard. Ben blij met deze lengtematen broeken.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Viel tegen

  Ik heb écht maat 42 en toch was deze broek me te groot om de middel en billen. Er staat 'slim fit' maar zo mooi als op het plaatje zat hij bij mij helaas niet. Wel lekker lang. Ik heb normaal 34-36 voor de lengte, maar deze was echt ruim te lang. Retour dus.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  toegevoegd aan winkelmand