Mio Spirit 7700 LM TRUCK Full EU navigatiesysteem, Zwart

  MioSpirit 7700 LM TRUCK Full EU navigatiesysteem

  99.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Mio Spirit 7700 LM TRUCK Full EU navigatiesysteem

  *activatiecode op leaflet in doos.

  MIO Spirit 7700 LM TRUCK Full EU
  De ultieme metgezel in vrachtwagens

  Truck Mode
  De ingebouwde Truck Mode functie is speciaal ontworpen om chauffeurs van grote voertuigen zoals trucks en vrachtwagens hun bestemming zonder problemen te laten bereiken.

  Lifetime kaart updates
  Met de ingebouwde Lifetime Map Updates hoeft u zich geen zorgen meer te maken over omleidingen en wegafsluitingen. Sluit het navigatiesysteem aan op de PC installeer de MioMore-software en u kunt de kaarten updaten. Met de MIO Spirit hoeft u nooit meer verdwaald te raken.

  Gebruiksvriendelijke actieve magnetische houder
  De MIO Spirit is speciaal ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid, het apparaat is ontworpen met een magnetische houder. Deze houder kan gemakkelijk bevestigd en losgekoppeld worden van uw voertuig zonder tijdens de rit uit de houder te vallen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stroomtoevoer vanuit het micro-USB-slot van het apparaat of vanuit de houder te gaan voor gebruiksgemak.

  Levensechte informatie voor levensechte ritten: IQ Routes
  Door de IQ Routes™ functie verzamelt het systeem actuele gegevens van andere chauffeurs om zo voor u de rit zo aangenaam mogelijk te maken door opstoppen en afgesloten wegen te vermijden.

  3D-weergave van knooppunten en rijbaanbegeleiding
  Met Mio's rijbaanbegeleiding weet u altijd welke rijbaan u moet kiezen als u een bocht moet nemen. Met 3D-opties kunt u zien over welke wegen u straks rijdt en heeft u ruim de tijd om te zien welke rijbaan u moet kiezen en wanneer. Want rijden moet plezierig zijn, niet stressvol.

  Voorgelezen straatnamen (TTS)
  Uw Mio Spirit™ 7700 LM Truck zal u altijd helpen bij het vinden van de weg. Waar u ook naartoe wil. U hoort wanneer u moet afslaan, en kunt uw ogen op de weg houd

  LearnMe Pro
  Hoe meer u rijdt, hoe meer de optie LearnMe Pro van u leert. De optie bestudeert en monitort uw rijstijl zodat zij u gepersonaliseerde routes kan aanbieden die bij uw voorkeuren passen.
  - De ultieme metgezel in vrachtwagens
  - Lifetime kaart updates
  - Gebruiksvriendelijke actieve magnetische houder
  - Levensechte informatie voor levensechte ritten: IQ Routes
  lees meer

  Specificaties

  Garantie