Mio MIVUE DRIVE65 EU navigatiesysteem, Zwart, zilver

  MioMIVUE DRIVE65 EU navigatiesysteem

  229.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Mio MIVUE DRIVE65 EU navigatiesysteem

  Mio navigatiesysteem & dashcam MiVue Drive 65 Europa LM
  Maak kennis met de Mio Mivue Drive 65 LM, een alles-in-één oplossing voor autonavigatie en dashcams. Uitgerust met een 6.2 inch scherm, hoogwaardige autonavigatie, een geavanceerde ingebouwde Extreme HD-dash cam(1296p bij 30bps), Lane Departure Warning System en Forward Collision Warning System.

  Compleet
  Met de MIO Drive 65 LM kom je altijd veilig op je bestemming aan terwijl je reis ook nog wordt vastgelegd door een dashcam. Bij ongevallen beschik jij dus altijd over bewijs van wat er werkelijk op de weg gebeurde.

  Levenslange kaart-updates
  De MiVue Drive 65 zit niet alleen boordevol premium navigatiefuncties, maar wordt ook geleverd met levenslange kaartupdates. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over nieuwe kaarten of veranderingen in het wegennet. Daarnaast worden gedurende de volledige levensduur van jouw apparaat flitspaalgegevens geleverd. Zodoende weet jij altijd waar je extra voorzichtig moet rijden. Realtime verkeersinformatie houdt je op de hoogte van vertragingen op uw route en maakt het mogelijk tijd te besparen door opstoppingen en ander oponthoud te omzeilen.

  Scherpe opnames
  De dash cam en navigatie gaan perfect samen: elk moment wordt vastgelegd, zonder dat de routebegeleiding wordt onderbroken. Om over te schakelen op de ingebouwde dash cam hoeft u enkel de optie "camera" te selecteren in het hoofdmenu of op het kaartscherm. De MiVue Drive 65 is voorzien van een glazen lens van hoge kwaliteit met een grote kijkhoek van 140 graden en een diafragma van F1.8. Wanneer je de ontspanknop van de camera indrukt om een foto te maken, gaat er een gaatje in de lens open, zodat het licht op de beeldsensor valt.

  Geavanceerde rijhulp
  Tot slot wordt het intelligente apparaat geleverd met zeer innovatieve en geïntegreerde geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (ADAS). Tijdens het rijden wordt je dus bijgestaan door twee veiligheidsfuncties: Waarschuwing bij Verwisselen van Rijstrook (LDWS) en Waarschuwing bij Gevaar op Frontale Botsing (FCWS) . Deze twee functies komen de veiligheid ten goede, want LDWS waarschuwt jou wanneer jouw auto zijn rijstrook dreigt te verlaten, zodat een mogelijke frontale botsing wordt voorkomen. En als de afstand tussen jouw auto en die voor je plotseling minder wordt, bijvoorbeeld omdat de bestuurder voor je op de rem trapt, wordt je daar door het FCWS-systeem voor gewaarschuwd. Dit betekent dat de MiVue Drive 65 je niet alleen naar jouw bestemming loodst en jouw rit vastlegt, maar je ook helpt alert te blijven.
  De nieuwe Mio MiVue Drive 65 is de ideale metgezel voor in het verkeer!
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetooth