MineTan Coconut Water zelfbruiner schuim
 • pinksterdeals
 • -50%

  MineTanCoconut Water zelfbruiner schuim

  34.9917.49je bespaart 17.50
  vandaag besteld, dinsdag in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  MineTan Coconut Water zelfbruiner schuim

  's Werelds eerste zelfbruiner op basis van kokoswater is een unieke bronzingbehandeling, voorzien van antioxidanten om de hydratatie van de huid te herstellen en de huid nieuw leven in te blazen.

  Gebruiksaanwijzing
  Voor een streeploze zelfbruining:
  1. Breng aan op een schone, geëxfolieerde huid met onze Bronze On Applicator Mitt
  2.Gebruik spaarzaam op ellebogen, knieën en enkels. Was de handen na het aanbrengen.
  3. Spoel in lauw water na 1-3 uur. Kies zelf hoe donker je de kleur wilt hebben. Douche na 1 uur voor een natuurlijk kleurtje. Laat het langer intrekken voor een dieper donkere kleur. Spoel gedurende 45 seconden af ​​met lauw water. Gebruik geen zeep of scrubs.

  Na de eerste douche zal uw kleur zich de komende 24 uur in kleur blijven ontwikkelen. Normaal douchen kan 8-16 uur na het aanbrengen worden gedaan. We raden het gebruik van de Bronze On Applicator Mitt aan en gebruiken slechts 40 ml / 1.35fl oz per volledige body tan. Met een fles kunt je 4-6 keer een tan aanbrengen. Als je het aandurft om een ​​dubbele laag aan te brengen, raden we aan om slechts 60 ml / 2 fl oz te gebruiken.
  lees meer

  Specificaties