Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Mindhacking voor teams - Ronald van Aggelen
 • Uitverkocht

  Ronald van AggelenMindhacking voor teams

  23.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Mindhacking voor teams - Ronald van Aggelen

  Iedereen kent ze wel: de groepen mensen die als team door het leven moeten, maar zonder dat ze een gezamenlijk doel voor ogen hebben, en zonder een goed zicht op teamdynamiek. Dan is het leven als team ondragelijk.

  Dit boek gaat over het vergroten van invloed van teams en teamleden. Op inspirerende wijze wordt in 'Mindhacking voor teams' duidelijk gemaakt wat teamleden kunnen doen om effectiever te kunnen samenwerken en hoe gedrag door Mindhacking-technieken kan worden beïnvloed. Voor teammanagers en opdrachtgevers wordt duidelijk hoe teams optimaal gaan werken.

  In het boek worden sportmetaforen gebruikt om duidelijk te maken wat focus en commitment betekenen en hoe onze hersenen kunnen worden gemanipuleerd om prestaties te realiseren. In de hoofstukken worden acht karikaturen van teamleden gebruikt om teamdynamiek en teamprestaties te illustreren. In 'Mindhacking voor teams' behandelt de auteur thema's als manipulatie en beinvloeding van gedrag, en geeft hij voorbeelden hoe teams en teamleden bij kunnen dragen aan het succes van organisaties.

  Over de auteur
  Ronald van Aggelen is partner bij management consultingbureau EarlyBridge. Vanuit zijn passie om 'mensen verder te brengen', werkt Ronald al vijfentwintig jaar als ondernemer op het gebied van mens en prestaties. Hij schreef eerder de boeken 'Je baan of je leven', 'Dertigers in crisis' en 'Mindhacking'.

  Ronald is grootgebracht in de corporate omgevingen van KLM en Campina en heeft nu grote en kleine organisaties als klant. Beïnvloeding is zijn vakgebied en vanuit de psychologie, neurologie en ondernemerschap hebben duizenden mensen al kennis gemaakt met zijn energieke en inspirerende wijze van werken. De auteur schreef eerder het succesvolle boek 'Mindhacking' (2016).
  lees meer

  Specificaties

  AuteursRonald van Aggelen
  Eerste auteurRonald van Aggelen
  GenreBedrijfskundeboek
  ISBN9789492221872
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's160
  Jaar van uitgifte2018
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand