MILL WIFISOCKET kachel smartplug, -

  MILLWIFISOCKET kachel smartplug

  59.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  MILL WIFISOCKET kachel smartplug

  Deze Mill kachel smartplug WIFISOCKET is voorzien van een geïntegreerde temperatuursensor, waarmee je de temperatuur van je verwarming in de Millheat-app overal kunt aanpassen.
  Met de app kun je verschillende locaties beheren en zoveel kachels als je wilt. De Mill WiFi Socket maakt jouw oude kachel smart en verbindt het met WiFi en de Millheat-app. De Mill WiFi Socket is bedoeld voor kachels en werkt op dezelfde manier als een Mill-verwarmer met geïntegreerde WiFi. Je kunt het bovendien gebruiken op jouw oude en "niet smart" kachel, zodat je geen nieuwe hoeft te kopen.

  Geschikt voor:
  Verwarmers met een mechanische thermostaat en de meeste verwarmers met elektronische thermostaten (dit zijn verwarmers die de laatste ingestelde temperatuur onthouden na een stroomstoring). Mill WiFi Socket is compatibel met alle Millheaters, met uitzondering de verwarmingsseries die je niet zonder toezicht mag gebruiken, bijvoorbeeld de ventilatiekachels. De Mill smartplug kan ook andere elektronische apparaten dan heaters aansluiten op jouw WiFi-netwerk en de Millheat-app, door de temperatuursensor in de Millheat-app uit te schakelen. Raadpleeg hiervoor de gebruikershandleiding.

  Specificaties:
  - WiFi socket
  - Plaatsing in stopcontact
  - Verwarmingsvermogen: 2300 Watt
  - Instelbare thermostaat- App naam: Millheat (gratis, Google Play of Appstore)
  - WiFi-specificaties: 802.11 b/g
  - IOS: Versie 8 en nieuwer
  - Android: Versie 4.2 en nieuwer

  Afmetingen
  - Hxbxd: 10,5x5,5x7,5 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.