Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

romans
Miljonairsclub: Er was eens... een miljonair - Jessica Clare
 • Uitverkocht

  Jessica ClareMiljonairsclub: Er was eens... een miljonair

  15.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Miljonairsclub: Er was eens... een miljonair - Jessica Clare

  Jessica Clare

  Er was eens... een miljonair

  Deel 4 van de Miljonairsclub-serie

  Maylee is volslagen ongeschikt voor Griffin. Maar ze is alles wat hij wil…

  Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi’s aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, dus een goede assistent zou handig zijn, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette.

  Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen — maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is… en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursJessica Clare
  Eerste auteurJessica Clare
  Deel4
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789022576007
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's304
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand