Guido Van Genechten Mijn papa heeft een staart

  17.95

  Mijn papa heeft een staart - Guido Van Genechten

  Een prentenboek vol herkenbare humor over een papa en zijn kleine meisje, die iets wil wat ze eigenlijk al heeft... Voor kleine rakkers vanaf 3 jaar en hun vaders. 'Papa, wat is dat vreemde ding daarbeneden?' 'Dat is mijn staart.' 'Een staart? Wow! Ik wil ook een staart!' 'Weet je dat echt heel zeker? Dan zal ik daar eens gauw voor zorgen.'

  Specificaties

  AuteursGuido Van Genechten
  Soort artikelPrentenboek
  Uitvoering boekHardcover
  UitgeverClavis Uitgeverij
  Jaar van uitgifte2020
  ISBN9789044840346
  EAN9789044840346
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat