• uitverkocht

  Sergio Herman Mijn Ibiza

  25.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Mijn Ibiza - Sergio Herman

  In Mijn Ibiza geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Met de recepten in Mijn Ibiza creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!
  lees meer

  Specificaties

  AuteursSergio Herman
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelKookboek
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's288
  Jaar van uitgifte2021
  ISBN9789048862283
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat