Mijn droom mijn hoop

  Mijn droom mijn hoop

  17.12
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Mijn droom mijn hoop

  Velen onder ons worden vroeg of laat geconfronteerd met situaties die hen het leven wat bemoeilijken, met dagen van duister, waar we zoeken naar een uitweg. Anderzijds ook met dagen van licht, waar we zoeken naar de juiste woorden. Dromen over hoe het beter zou kunnen. Hoop op een aangenamer bestaan. Fantasieën die ons tot op de drempel brengen van een beleving zonder zorgen. Het lijkt soms niet veel maar het zijn net deze dromen, deze hoop, die ons de weg zullen banen, die ons de lasten wat zullen verlichten, op onze lange en moeizame weg. Barts omschrijft het met een tekening en een simpel gedicht: Mijn droom mijn hoop
  lees meer

  Specificaties