Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen - Ad Nouws

  Ad Nouws Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen

  22.95

  Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen - Ad Nouws

  Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. In die zin is dit boek geschreven van 'binnenuit'. Het boek ordent de terugkerende elementen in de verhalen van mensen met parkinson. Heel langzaam ontstaat een grondpatroon van veranderingen die de ziekte van Parkinson 'vanbinnen' teweegbrengt.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursAd Nouws
  ISBN9789491549861
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's160
  Jaar van uitgifte2018
  EAN9789491549861
  artikelnummer16475200

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.