Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Literatuur
Mijn dagen bij de dienst glb - Erik Stutterheim
 • Uitverkocht

  Erik StutterheimMijn dagen bij de dienst glb

  39.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Literatuur

  Mijn dagen bij de dienst glb - Erik Stutterheim

  Mijn dagen bij De Dienst beschrijft het leven van de hoofdfiguur Sander die vallend en struikelend door het leven gaat, een vat vol tegenstrijdigheden is, die botst met de eeuwige plaag die management heet en tot zijn verdriet niet aan de vrouw geraakt. Zijn tegenvoeter is collega Niels die zich moeiteloos aanpast en lachend geniet van alles wat op zijn pad komt, vooral secretaresses.
  In deze roman kunnen lezers hun eigen leven herkennen: geen ontwikkeling in de hoofdpersoon, geen ontwikkeling in het verhaal en geen andere climax dan die onvermijdelijke. Het verhaal schuurt en schrijnt, maar is tegelijk hilarisch en vol zelfspot.  Soms lachend, soms huilend ondergaat hij de talloze reorganisaties, de terugkerende gesel van het kantoorvolk. Het modernistische managementjargon neemt hij op de hak. Hij heeft, vindt hij, ook mooie inzichten verworven, zoals het feit dat geluk hebben in het leven eigenlijk niet meer is dan geen pech hebben. Op het moment dat hij met een zekere mate van achtzaamheid - in het afschuwelijke jargon omschreven als awareness - in het leven staat, vindt hij wat rust.  De schrijver hoopt dat de lezer met evenveel plezier het boek zal lezen als hij het geschreven heeft. Vooral voor mensen die in een grote organisatie werken, zal dit boek herkenbaar zijn. En het zal voor anderen, die dit lot ontlopen zijn, een steun in de rug zijn dat ze wat anders zijn gaan doen.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursErik Stutterheim
  Eerste auteurErik Stutterheim
  GenreLiteraire fictie
  ISBN9789463383479
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's456
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand