Mijn bijzonder rare week met Tess - Anna Woltz

  Anna WoltzMijn bijzonder rare week met Tess

  12.50
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Mijn bijzonder rare week met Tess - Anna Woltz

  Op de eerste dag van de vakantie brak mijn broer zijn been. Dat was jammer voor hem, maar eigenlijk wel leuk voor mij, want bij de dokter kwam ik Tess tegen. Tess had bruine ogen met vlekjes erin. Ze kende haar eigen vader niet, zei nooit sorry en was nogal bazig: ik moest meteen een rare dans met haar oefenen op de parkeerplaats van de dokter. Het kon niet anders, zei ze. Haar leven hing ervan af…

  En dat is pas het begin van Samuels onvergetelijke vakantie. Tess heeft een plan bedacht om haar vader te leren kennen. Daar heeft ze één week de tijd voor. En Samuel moet haar helpen.
  lees meer

  Specificaties