Miele WWF 120 wasmachine
 • Uitverkocht

  MieleWWF 120 wasmachine

  888.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Miele WWF 120 wasmachine

  De Miele WWF120 is een ruime wasmachine met een vulgewicht van 8 kg en een vulopening met een diameter van 30 cm. De wasmachine is zeer zuinig en gebruikt niet meer water en energie als nodig is. Met zuinige energieklasse A+++ -10% en CapDosing: de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's. 

  De koolborstelloze ProfiEco-motor wast krachtig, stil en energiezuinig. De motor is zeer duurzaam en onverslijtbaar. Het WaterControl-system geeft optimale bescherming tegen waterschade. Bovendien geeft Miele 20 jaar garantie tegen waterschade als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem.

  CapDosing
  Met de speciale Miele-caps bereik je eenvoudig perfecte wasresultaten voor speciaal textiel zoals wol en voor speciale toepassingen zoals sportkleding. Miele-caps bieden dan ook de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's en toepassingen. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasautomaat doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.

  Roestvrijstalen kuip
  De kuip is bijzonder robuust en hygiënisch. Deze wordt ondersteund door schokdempers en vier trekveren en wordt met gietijzeren contragewichten gestabiliseerd. Dat is Miele-perfectie voor minimale slijtage, optimale geluidsisolatie en een lange levensduur.

  Specificaties
  - Algemene wasprogramma’s voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol
  - Specifieke wasprogramma’s voor o.a.: Jeans, Zijde, Donkere was, Impregneren, Outdoorkleding en Overhemden.
  - Kledingbeschermende trommel
  - Balanssysteem
  - Energiebesparingsfunctie
  - Waterbeveiliging: Overloopbeveiliging, Slangbeveiliging, Bodemsensor
  - Koud wassen
  - Kinderbeveiliging
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie