Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos/Wifi wasmachine, Wit
 • uitverkocht

  Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos/Wifi wasmachine

  1499.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Adviesprijs

  Adviesprijs

  De gecommuniceerde van-prijs is een adviesprijs.

  Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos/Wifi wasmachine

  Gemak dient de mens!
  Je bedient deze Miele WSI 863 WCS Powerwash 2.0 & TwinDos/Wifi wasmachine met je smartphone  of tablet. Download de app Miele@mobile en sluit het apparaat aan op Miele@home. Met de functie MobileControl heb je ook onderweg altijd zicht op je wasmachine. Je kunt niet alleen de programmastatus opvragen, maar je kunt ook eenvoudig programma's instellen en starten, waar je ook bent. En als je dan thuis komt, heeft de WSI 863 WCS de was al gedaan. En met het TwinDos automatische doseersysteem bestaande uit twee fasen was je niet alleen schoner maar zorg je nog beter voor je kostbare kleding. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met (je eigen vertrouwde) vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces, of het nu gaat om bonte of witte was. En mede dankzij Powerwash 2.0 was je zuinig me energie-efficiëntieklasse A. En met het programma QuickPowerWash zelfs in minder dan een uur. Geen enkel programma duurt langer dan 3 uur! Zelfs kleine wasjes worden zuinig gewassen. Mogelijk door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart energie voor het opwarmen. Dus je bespaart met de WSI 863 WCS TwinDos/Wifi niet alleen energie maar ook tijd!

  De WSI 863 WCS TwinDos/Wifi is voorzien van 21 wasprogramma’s, waaronder donker wasgoed & jeans, Wol, Zijde , Overhemden, Outdoor en Impregneren. Ook heb je de beschikking over AllergoWash met dit programma kan wasgoed bijzonder hygiënisch worden gewassen. Door een hoger energieverbruik wordt de temperatuurstop verlengd. Een hoger waterverbruik zorgt voor een beter spoelresultaat. Let op - het wasgoed moet geschikt voor de droger en kreukbestendig zijn. (raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing) En flexibel bijvullen van vergeten wasgoed of het nu groot of een kleiner textiel artikel is, is een probleem met de WSI 863 WCS! Jeans, een blouse of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma flexibel vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Je kunt textiel toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren.  

  Uiteraard voorzien van startuitstel, resttijdindicatie en spoelstop. Verder beschikken alle Miele-wasmachines over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is. Ook kun je een Miele-caps plaatsen dit is de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's en toepassingen. Je plaatst een cap in de wasmiddellade. De wasautomaat doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Er zijn diverse soorten Miele-caps te verkrijgen: vijf speciale wasmiddelen (Sport, Dons, Outdoor, WoolCare, SilkCare), drie wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon), impregneermiddel en een Booster voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

  Veilig en zekerheid
  Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Aan de buitenzijde is dit te zien aan het geëmailleerde voorfront. Deze voorzijde is kras-, corrosie-, zuur- en zeepbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht. Maar dat is slechts de de buitenkant. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is zeer zuinig, stil en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor wast u jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel. Aan de veiligheid is ook gedacht met Aquastop en een kinderbeveiliging (via Pincode) zodat kleine handjes niets kunnen
  lees meer

  Specificaties

  MerkMiele
  QuickPowerWash
  SingleWash
  TwinDos
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1600
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)EnergieklasseGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.