Miele W667 wasmachine bovenlader
 • uitverkocht
  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Miele W667 wasmachine bovenlader

  Miele W667 bovenlader wasmachine met energieklasse A+++, 1200 toeren (instelbaar) en een maximale belading 6 kg. Bovenladers zijn uitermate geschikt als je maar een smalle ruimte tot je beschikking hebt voor een wasmachine. Deze machine is 45,9 cm breed en 60,1 cm diep! Dat is bijna een derde minder dan een voorlader. De W667 heeft de volgende wasprogramma’s: Automatic, Katoen, Kreukherstellend, Fijne was, Overhemden, Wol (handwas), Express 20, Donker/Jeans en Pompen/centrifugeren. Verder heb je de volgende opties tot je beschikking: Kort, inweken, voorwas, extra water en extra spoelgang. En met de intelligente beladingsherkenning analyseert de machine de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.  En het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren. Wel zo’n prettig en veilig idee. Je kunt de machine slechts één hand openen: druk op de deurknop en tegelijk met het deksel van de behuizing springt het tussendeksel open. Handig als je handen vol met wasgoed hebt.

  Geëmailleerd front

  Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de fronten van alle was- en droogautomaten. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en loogbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)Garantie