Miele vaatwasser (vrijstaand)
 • uitverkocht

  Miele vaatwasser (vrijstaand)

  Miele G 5022 BRWS vrijstaande vaatwasser
  In bewezen Miele kwaliteit tegen een voordelige instapprijs.

  Een deurconcept, dat van alle markten thuis is
  Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de Miele-deur. Bovendien blijft de deur in elke gewenste stand staan.

  Jouw vaatwasser 'spreekt' meerdere talen
  Jouw apparaat kan opmerkingen in meerdere talen weergeven, zodat je alle informatie begrijpt. Kies in het taalmenu de gewenste taal. Selecteer het vlaggetje in het menu. Zo weet je waar je heen moet, zelfs als er een taal ingesteld is die je niet begrijpt.

  De zuinigste Miele-vaatwasser ooit
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6 liter waterverbruik, dat is duidelijk minder dan wanneer je het vaatwerk met de hand zou afwassen. Daarmee heeft Miele het waterverbruik in de laatste 30 jaar met 85% naar beneden gebracht. Ook het stroomverbruik is verlaagd tot nieuwe optimale waarden: Miele-vaatwassers behalen een verbruikswaarde van slechts 93 kWh per 100 cycli

  Gedekt bij waterschade
  Hier kun je op vertrouwen: ter bescherming tegen waterschade zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Als dit toch een keer defect is en er materiële schade ontstaat, ben je voor gevolgschade gedekt. Wij nemen, binnen het kader van de garantievoorwaarden van het waterbeveiligingssysteem, de kosten op ons van de schade die hierdoor ontstaat. Voorwaarde is dat het systeem correct is geïnstalleerd.

  Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten
  JE kunt allerlei servies- en bestekonderdelen altijd goed kwijt. De mogelijkheden zijn ongekend. Met de elegante, opvallende greep kun je de korf er vanuit iedere positie eenvoudig en veilig uittrekken. De kopjes staan stevig door de nopjes in het FlexCare kopjesrek. Je kunt schaaltjes optimaal plaatsen door het in twee delen opklapbare rek. En mooie wijnglazen worden voorzichtig behandeld in de zachte siliconen FlexCare glashouders.

  Beste reiniging binnen een uur
  Met het nieuwe reinigingsprogramma QuickPowerWash en de daarop exact afgestemde UltraTabs All in 1 worden er maximale reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild serviesgoed bereikt binnen 58 minuten, evenals met de PowerDisk. De speciaal ontwikkelde tabs hebben een gereduceerde oplostijd van slechts 2–3 minuten. Daardoor is de reinigingscapaciteit meteen aan het begin van het programma al beschikbaar.

  Beste resultaten voor glazen en kunststof vaatwerk
  Door een verlengde droogfase en de verhoging van de temperatuur voor het glansspoelmiddel wordt alles perfect gedroogd, zelfs glazen en kunststof onderdelen.
  lees meer

  Specificaties

  StartuitstelGarantie

  bekijk meer van Miele