Miele TRIFLEX HX1 PRO steelstofzuiger, Taupe
 • best reviewed

  MieleTRIFLEX HX1 PRO steelstofzuiger

  659.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Best reviewed

  Best reviewed

  op Kieskeurig in februari 2020.

  Miele TRIFLEX HX1 PRO steelstofzuiger

  Miele steelstofzuiger Triflex HX1 Pro (Grijs)
  De Miele Triflex HX1 Cat & Dog is een snoerloze stofzuiger die geschikt is alle huishoudens. Met zijn 3-in-1 functie is de steelstofzuiger erg flexibel en zorgt deze met zijn HEPA AirClean Lifetime-filter voor maximale luchthygiëne. De verwisselbare Li-ion accu met een looptijd van 120 min zorgt ervoor dat je je hele huis kunt reinigen.

  Maximaal bereik
  De steelstofzuiger is geschikt voor onder platte meubel en kan ook stof van het plafond zuigen. Dit komt door PowerUnit extensie die je bovenop de Triflex kunt aanbrengen. De PowerUnit geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk grote ruimtes te reinigen, tevens zorgt het lage gewicht van de stofzuiger ervoor dat deze fijn te gebruiken is. De PowerUnit kan ook apart gebruikt worden om bijvoorbeeld autostoelen of de bank te reinigen.

  Veelzijdig en comfortabel
  De Triflex HX1 is gemakkelijk op te laden, ook wanneer de PowerUnit bevestigd is. De accu is los op te laden, mocht je geen ruimte hebben voor de hele stofzuiger bij je stopcontact.

  Perfect opgeborgen
  Dankzij de wandhouder kun je de Miele stofzuiger inclusief de driedelige accessoire heel eenvoudig op de wand opbergen. Daardoor bespaar je ruimte die je weer voor andere dingen kunt gebruiken.

  Eenvoudig legen
  Is het stofreservoir van je Miele stofzuiger Triflex HX1 vol? Dankzij Twist2open kun je het reservoir zonder problemen legen door slechts één keer te draaien.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Miele