Miele TKG 840 WP SFinish&Eco warmtepompdroger
 • uitverkocht

  MieleTKG 840 WP SFinish&Eco warmtepompdroger

  1199.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Miele TKG 840 WP SFinish&Eco warmtepompdroger

  Miele TKG 840 WP warmtepompdroger met energieklasse A+++ en een maximale belading van maar liefst 8 kg. Deze uitzonderlijk zuinige Miele droger met warmtepomptechnologie biedt hetzelfde comfort en flexibiliteit als condensdrogers  - echter is het energieverbruik maar liefst 50% lager. De droger beschikt over een digitaal display, uitgestelde start, resttijdindicatie, reverserende trommel met LED verlichting, kreukbeveiliging en een wol-programma. Hiernaast maakt de TKG 840 WP gebruik van FagranceDos, Steam Finish (snelle resultaten met stoomstrijken)  en het PerfectDry-systeem. Je hebt verder de beschikking over 12 droogprogramma’s zoals o.a: Automatic plus – katoen en kreukherstellend samen drogen, Gladstrijken - Sneller perfect gedroogd wasgoed: Stoom en warmte maken je wasgoed al glad in de droger zodat je minder tijd kwijt bent met strijken, Jeans- beschermt en droogt tegen lelijke vale strepen en kreuk. De droger wordt geleverd met een afvoerset en is voorzien van een onderhoudsvrije koolborstel vrije motor.

  Verschillen t.o.v. warmtepompdrogers TMG840 WP en TKG 850 WP
  Het bovenblad van de TKG 840 WP kan worden verwijderd (van TMG 840 WP en TKG 850 WP niet) en vervangen door een onderbouwset. Het apparaat kan dan ook in een nis van 82 cm worden geplaatst. Ook hebben de TMG 840 en TKG 850 een afgeschuind bedieningspaneel (5° schuin geplaatst) en dit maakt deze drogers bijzonder geschikt voor een wasdroogzuil. Verder hebben de TKG 840-850 WP een chromen vuldeur en de TMG 840 WP een witte met rand in chroom.

  Trommelreversering 
  Voor de beste droging: de links- en rechtsom draaiende trommel voorkomt kluwenvorming, vermindert kreuk en zorgt voor gelijkmatige droging.

  Kreukbeveiliging - automatisch losschudden
  Wanneer je het wasgoed niet direct na afloop van het droogprogramma uit de trommel kunt halen, dan zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat de was regelmatig wordt losgeschud. Dat reduceert de kreukvorming en vergemakkelijkt het strijken.

  FragranceDos - fris ruikend wasgoed
  Met de Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geeft je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

  SoftCare-Systeem 
  Een uniek droogsysteem waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel. Door de honinggraatstructuur van de trommel ontstaat er een beschermende (warme) luchtstroom tussen de speciale trommelwand en de tere vezels, waardoor kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bovendien zorgen de luchtstromen ervoor dat het wasgoed meer zweeft en sneller droogt.

  Perfect Dry 
  Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig, ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droogautomaat volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloed de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Deze wasdroger van Miele droogt je wasgoed dan ook met gevoel. 
  lees meer

  Specificaties

  MerkMiele
  FabriekstypeTKG 840 WP SFinish&Eco
  EnergieklasseA+++
  Max. belading (kg)8
  BesturingElektronisch
  Startuitstel
  Resttijdindicatie
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.