Miele TDB 130 WP Eco warmtepompdroger
 • uitverkocht

  MieleTDB 130 WP Eco warmtepompdroger

  754.56
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Miele TDB 130 WP Eco warmtepompdroger

  Miele TDB 130 WP warmtepompdroger met energieklasse A++ en een maximale belading van 7 kg. De deur van deze droger kan extra ver worden geopend en door de met LED verlichte 34 cm vulopening is het vullen en legen super eenvoudig geworden. Je hebt verder o.a de volgende speciale droogprogramma's tot je beschikking: Katoen, Katoen Eco, Kreukbeveiliging, Fijne was, Overhemden, Wol, Voorstrijken, Express, Outdoor en Impregneren. De droger beschikt over een digitaal LED display, uitgestelde start, resttijdindicatie en een reverserende rvs trommel. Bedienbaar door DirectSendor tiptoetsen met duidelijke iconen en teksten. Hiernaast maakt de TDB 130 WP gebruik van FagranceDos, het SoftCare-Systeem en het PerfectDry-systeem. De droger wordt geleverd met een afvoerset en is voorzien van een onderhoudsvrije condensor. Ook kun je de TDB 130 WP tegen ongewenst gebruik beveiligen met een pincode. Als je deze functie ingeschakeld kan het droogprogramma niet per ongeluk worden veranderd of gestopt. De kinderbeveiliging voorkomt dat de deur tijdens het droogproces kan worden geopend. De droger wordt geleverd met een afvoerset. Het schuin geplaatste display maakt de bediening extra gemakkelijk bij plaatsing in wasdroogzuil.

  Trommelreversering 
  Voor de beste droging: de links- en rechtsom draaiende trommel voorkomt kluwenvorming, vermindert kreuk en zorgt voor gelijkmatige droging.

  Trommelverlichting 
  De Miele TDB 130 WP warmtepompdroger is voorzien van onderhoudsvrije LED-verlichting. De verlichting zorgt ervoor dat je geen wasgoed over het hoofd ziet bij het uitruimen van de trommel. Niet alleen mooi, maar ook erg praktisch.

  Kreukbeveiliging - automatisch losschudden
  Wanneer je het wasgoed niet direct na afloop van het droogprogramma uit de trommel kunt halen, dan zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat de was regelmatig wordt losgeschud. Dat reduceert de kreukvorming en vergemakkelijkt het strijken.

  FragranceDos - fris ruikend wasgoed
  Met de Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geeft je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

  SoftCare-Systeem 
  Een uniek droogsysteem waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel. Door de honinggraatstructuur van de trommel ontstaat er een beschermende (warme) luchtstroom tussen de speciale trommelwand en de tere vezels, waardoor kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bovendien zorgen de luchtstromen ervoor dat het wasgoed meer zweeft en sneller droogt.

  Perfect Dry 
  Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig, ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droogautomaat volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloed de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Deze wasdroger van Miele droogt je wasgoed dan ook met gevoel. 

  Onderhoudsvrije condensor-veiligheid tot in detail
  In deze Miele-warmtepompdroger is de condensor beschermd door een effectief dubbellaags filtersysteem dat je niet hoeft te reinigen. Zo is het zeker dat de prestaties optimaal blijven en het energieverbruik altijd laag blijft, gedurende de totale levensduur van de drogerEn dat is goed voor je portemonnee en het milieu.

  Geëmailleerd front 
  Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de fronten van alle was- en droogautomaten. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en loogbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.
  lees meer

  Specificaties

  MerkMiele
  FabriekstypeTDB 130 WP Eco
  EnergieklasseA++
  Max. belading (kg)7
  BesturingElektronisch
  Startuitstel
  Resttijdindicatie
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.