Miele TDA 150 C condensdroger
 • uitverkocht

  MieleTDA 150 C condensdroger

  799.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Miele TDA 150 C condensdroger

  Miele TDA 150 C condensdroger met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg. De TDA 150 C heeft onder andere een grote vulopening van 40 cm, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Met 6 programma's waaronder speciale programma's voor Kreukherstellend, Overhemden en Wol. Tevens beschikt de droger over een RVS SoftCare trommel met verlichting, PerfectDry-systeem en éénknopsbediening. Het condenswater wordt naar keuze in een reservoir opgeslagen of via de meegeleverde condensafvoerset via de afvoer verwijderd. Het afgeschuinde bedieningspaneel maakt de TDA 150 C bijzonder geschikt voor in of onderbouw.

  Ergonomische grote vulopening
  De deur van de TDA 150 C kan heel ver worden geopend. Samen met de grote vulopening van 40 cm en de ergonomische vulhoek van de trommel is het vullen en legen van een Miele-droger heel eenvoudig. je hebt mede dankzij de trommelverlichting beter zicht in de trommel en je rug wordt ontzien.

  Kreukbeveiliging - automatisch losschudden
  Wanneer je het wasgoed niet direct na afloop van het droogprogramma uit de trommel kunt halen, dan zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat de was regelmatig wordt losgeschud. Dat reduceert de kreukvorming en vergemakkelijkt het strijken.

  FragranceDos - fris ruikend wasgoed
  Met de Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geeft je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

  SoftCare-Systeem
  Een uniek droogsysteem waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel. Door de honinggraatstructuur van de trommel ontstaat er een beschermende (warme) luchtstroom tussen de speciale trommelwand en de tere vezels, waardoor kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bovendien zorgen de luchtstromen ervoor dat het wasgoed meer zweeft en sneller droogt.

  Perfect Dry
  Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig, ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droogautomaat volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloed de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Deze wasdroger van Miele droogt je wasgoed dan ook met gevoel.

  Condenswater
  De TDA 150 C beschikt over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Je kunt zo het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de afvoer pompen, zodat je het condenswaterreservoir niet meer hoeft te legen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)TrommelverlichtingGarantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.