Miele TDA 140 C condensdroger

  MieleTDA 140 C condensdroger

  726.-709.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Miele TDA 140 C condensdroger

  Miele TDA 140 C condensdroger met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg. De TDA 140 C heeft onder andere een grote vulopening van 40 cm, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Met 6 programma's waaronder speciale programma's voor Kreukherstellend, Overhemden en Wol. Tevens beschikt de droger over een RVS SoftCare trommel met verlichting, PerfectDry-systeem en éénknopsbediening. Het condenswater wordt naar keuze in een reservoir opgeslagen of via de meegeleverde condensafvoerset via de afvoer verwijderd.

  Ergonomische grote vulopening
  De deur van de TDA 140 C kan heel ver worden geopend. Samen met de grote vulopening van 40 cm en de ergonomische vulhoek van de trommel is het vullen en legen van een Miele-droger heel eenvoudig. je hebt mede dankzij de trommelverlichting beter zicht in de trommel en je rug wordt ontzien.

  SoftCare-trommel
  Een uniek droogsysteem waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel. Door de honinggraatstructuur van de trommel ontstaat er een beschermende (warme) luchtstroom tussen de speciale trommelwand en de tere vezels, waardoor kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bovendien zorgen de luchtstromen ervoor dat het wasgoed meer zweeft en sneller droogt.

  PerfectDry-steem
  Het gepatenteerde PerfectDry-systeem zorgt voor een nauwkeurige droging - ook als de kwaliteit van het water schommelt. Hierdoor droogt je droger altijd exact de juiste tijd, aangepast aan de locale waterhardheid. Op deze manier wordt voorkomen dat je wasgoed te droog of te vochtig uit de droger komt. Zo wordt altijd de gewenste droogtegraad bereikt.

  Condenswater
  De TDA 140 C beschikt over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Je kunt zo het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de afvoer pompen, zodat je het condenswaterreservoir niet meer hoeft te legen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)TrommelverlichtingGarantie