Miele KFN 29233 D WS / koelvriescombinatie, Wit
 • Uitverkocht

  MieleKFN 29233 D WS / koelvriescombinatie

  1099.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Miele KFN 29233 D WS / koelvriescombinatie

  Miele  KFN 29233 D ws  upside-down dubbeldeurs koelvriescombinatie met energieklasse A+++, een koelruimte van 260 liter en een vriesruimte van 101 liter. De KFN 29233 D ws heeft onder andere 5 legplateaus, 1 liggend verchroomd flessenrek, 1 groentelade en   een CompactCase Hierin blijven kleine artikelen binnen handbereik -  zoals tubes, kleine blikjes, glaasjes, chocolade passen in de variabel te plaatsen schuiflade CompactCase, waar ze altijd voor het grijpen liggen. Zo is de koelkast altijd opgeruimd. En door de verstelbare opening in de groente/fruitlade  kan de vochtigheid beter in stand worden gehouden en blijven groente en fruit merkbaar langer vers en smakelijk.

  In de 3 transparante dievriesladen kun je direct zien, waar wat ligt. Met een 4 sterrenaanduiding en een invriesvermogen van 16 kg per 24 uur. Je kunt dankzij het variabele ruimteconcept (Varioroom), de diepvriesruimte flexibel vergroten. Dat is zoals heel handig als je bijvoorbeeld grote hoeveelheden diepvriesproducten wilt bewaren. Verder heb je de functies Superkoelen en Superfrost tot je beschikking. En met de onafhankelijke elektronische temperatuur weergave en regeling voor de koel en diepvrieszone’s hou je, je producten altijd op de temperatuur die je voorkeuze geniet. De glazen draagplateaus en transparante lades zijn gemakkelijk uitneembaar. Zo kun je in een handomdraai precies zoveel ruimte maken als je nodig hebt. Verder is deze koelvriescombinatie voorzien van ComfortClean opbergvakken (gemakkelijk schoonmaken) en met verzonken handgrepen, zodat de deuren comfortabel en eenvoudig worden geopend.  En mocht de temperatuur te hoog worden in de koelkast, of heb je een deur toevallig open staan, waarschuwt een optisch en akoestisch alarm je tijdig. Prettig toch?

  Nooit meer ontdooien
  Met het NoFrost-systeem hoef je nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig circuleert. Je kunt de laden altijd gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het vriezen en bespaart je het lastige ontdooien.

  ComfortClean
  Miele ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur bestaan uit hoogwaardig SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig. Alle opbergvakken in de binnendeur mogen gewoon in de vaatwasser (tot 55°C) om hygiënisch te reinigen. Daardoor is het met de hand afwassen van de bakjes niet meer nodig.

  DuplexCool
  Met DuplexCool bewaar je, je levensmiddelen veilig in deze koel-diepvriescombinaties. Twee afzonderlijk regelbare koelcircuits voor het koel- en diepvriesgedeelte zorgen steeds voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtuitwisseling tussen beide gedeeltes. Daardoor drogen voedingsmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijvoorbeeld vis, uien of kaas niet overgedragen op voedingsmiddelen in het diepvriesgedeelte.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Miele adviseert het omkeren van de deuropening alleen door Miele goedgekeurde serviceverleners te laten doen. Dit gebeurt uitsluitend tegen betaling van de kosten van de klant. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Miele. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden..
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie