Miele K34222 i inbouw koeler, Wit
 • Uitverkocht

  Miele K34222 i inbouw koeler

  Deze Miele K34222i inbouw koeler met een energieklasse A++ is geschikt voor een nismaat tot 122 cm. Het koelgedeelte heeft een royale inhoud van 217 liter en is voorzien van 5 legplateaus van veiligheidsglas waarvan 5 in hoogte verstelbaar. Verder met royale transparante lade ideaal voor het bewaren van groente en fruit. De ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur bestaan uit hoogwaardig SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig. Alle opbergvakken in de binnendeur mogen gewoon in de vaatwasser (tot 55°C) om hygiënisch te reinigen. Daardoor is het met de hand afwassen van de bakjes niet meer nodig. Het interieur is voorzien van een heldere LED binnen verlichting. De K34222i beschikt over een deur op deur systeem (vlakscharnier), de draairichting is eventueel aan te passen.

  Vlakschanier
  De deur van de keuken en die van de koelkast zitten aan elkaar vast zonder tussenruimte. Je bevestigt dus de deur van de keuken op de deur van de koelkast..

  Draairichting deur verwisselbaar

  De handige omkeerbare deur maakt het mogelijk je koelkast zo te plaatsen als het je uitkomt. In een handomdraai maak je de deur linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend.

  Afmetingen en gewicht:
  - Inbouwafmeting (hxbxd): 122,0-123,6x56-57x55 cm
  - Afmeting (hxbxd): 121,8x55,9x54.4 cm
  - Gewicht 45,3  kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie