Miele H 7140 BM inbouw combimagnetron, Roestvrijstaal

  MieleH 7140 BM inbouw combimagnetron

  1329.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Miele H 7140 BM inbouw combimagnetron

  Deze Miele H7140 BM  inbouw combimagnetron kun je op afstand bedienen met je smartphone waar je ook bent via de Miele@home app. Kies met de app eenvoudig programma's en opties. Verwarm je oven voor terwijl je nog aan het boodschappen aan het doen bent. Koken wordt dan echt gemakkelijk, bekijk de keuze aan heerlijke recepten op je app en geef de optimale instellingen aan je oven door met een druk op de knop. Koken was nog nooit zo gemakkelijk! Door de verbinding van je apparaten creëer je nieuwe vrijheden en voorzie je dagelijks leven van meer zekerheid en comfort: verwarm je oven voor vanuit de auto of je werk.

  Deze inbouwoven heeft een nishoogte van 45 cm. De H7140 BM  heeft een inhoud van 43 liter en o.a de volgende bereidingssystemen:  Hetelucht plus, Braadautomaat, Grill, Magnetron, Magnetron + helelucht plus, Magnetron + Circulatiegrill, Ontdooien, Popcorn, Eco hetelucht, Circulatiegrill, Magnetron + grill, Magnetron+ braadautomaat en div automatische programma’s. En heb je een keer haast kan je met snel opwarmen toch nog een warme hap berieden. Verder heb je de beschikking 7 magnetronstanden (80 W,150 W, 300 W, 450 W, 600 W, 850 W en 1000 W). Bediening via DirectSensor S met keuze op het tekstdisplay voor 1 regel: met behulp van de sensortoetsen kan je onder andere de gewenste gebruikswijze rechtstreeks kiezen. Verder met tijdweergave, tijdsynchronisatie, kookwekker, programmering van begin, eind en bereidingstijd. Weergaven van werkelijke temperatuur, aanduiding van ingestelde temperatuur, geluidssignaal bereiken ingestelde temperatuur, Quick Start. De buitenzijde is gemakkelijke te reinigen dankzij het RVS design met cleansteel, verder voorzien met Softclose CleanGlass klapdeur, Oververlichting en 3 inschuifhoogtes. Je krijgt bak- en braadrooster met PerfectClean en een glazen schaal meegeleverd.

  Quick & Gentle
  Met de nieuwe feature Quick & Gentle combineer je als eerste conventionele warmte met traploze magnetronbereiding en daarmee precies zoals je dat wilt. Het resultaat: een kortere bereidingstijd en naar je wens gemaakte bereidingen. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve Inverter-technologie voor meer flexibiliteit bij het dagelijks koken.

  QuickStart voor magnetron
  Kies direct voor het hoogste vermogen . Met de Quick Start-functie start je direct het hoogste magnetronvermogen via een druk op de knop. Daardoor kun je gerechten en dranken snel verwarmen zonder de temperatuur in te stellen. Voor je individuele gewoontes, zoals bijvoorbeeld het verwarmen van een beker melk in de avond of het bereiden van babyvoeding, stel je gewoon de gedefinieerde tijdsduur anders in – volstrekt individueel en eenvoudig.

  Roestvrijstalen ovenruimte met PerfectClean
  Al tijdens het koken hecht het vuil zich aanzienlijk minder aan de binnenwanden. De reden daarvoor is, dat de binnenruimte van de combimagnetron uit hoogwaardig edelstaal bestaat met een speciale lijnstructuur. Bovendien is de oppervlakte veredeld met PerfectClean en zo bijzonder eenvoudig schoon te maken, dankzij het doordachte oppervlaktesysteem geniet je van meer hygiëne en bespaar je tijd bij het reinigen.

  Veiligheidsfuncties
  Zorg actief voor extra veiligheid – met een druk op de knop kun je het apparaat vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In noodgevallen profiteer je van de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht je een keer vergeten de oven uit te schakelen.

  Afmeting en gewicht
  - Afmeting (hxbxd): 45,55x59,5x54,5 cm
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 45-45,2 x 56,0-56,8 x 55 cm
  - Aansluitwaarde 3600 watt
  - Lengte aansluitsnoer 200 cm
  - Gewicht: 45 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.