overzicht
Miele H 2760 B inbouw grill/bakoven, -

  MieleH 2760 B inbouw grill/bakoven

  879.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Miele H 2760 B inbouw grill/bakoven

  De Miele H2760 B is een multifunctionele inbouw oven in een roestvrijstalen design met FlexiClip bakplaat geleiders en PerfectClean. Deze oven heeft een inhoud van 76 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A+ label.  De oven heeft 7 functies waaronder hetelucht plus, grill en onder/bovenwarmte. Tevens zijn diverse functies met elkaar te combineren. Praktisch is de snel voorverwarm functie (booster functie. De oven beschikt verder over een instelbare temperatuur van 30 tot 250 graden In het LED display worden de gekozen functies weergegeven. De H2760 B is verder voorzien van PerfectClean emaille binnenwanden en een katalytische  achterwand die erg glad zijn. Bij katalytisch email worden olie- en vetspatten bij hoge temperaturen vanzelf verwijderd. Hoe hoger de temperatuur, des te beter werkt het reinigingsproces. De buitenzijde is uitvoerd in roestvrijstaal met een  bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kun je het oppervlak eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar.

  FlexiClip-bakplaatgeleiders
  Met de geleiderails kun je bakplaten, bak- en braadroosters en braadsleden volledig uit de ovenruimte trekken en veilig in elke stand zetten. Zodat je gebraden vlees eenvoudig kunt overgieten of een gerecht draaien, zonder dat je het risico loopt je te branden. Bovendien kunnen bakplaten, roosters en braadsleden die op FlexiClip-geleiders liggen, individueel en heel eenvoudig op een andere hoogte worden ingeschoven.

  PerfectClean
  PerfectClean is een unieke anti-aanbak-effect voor moeiteloze reiniging. De reiniging, een kinderspel: veel onderdelen van deze Miele-oven, zoals de ovenruimte, bakplaten en roosters, zijn voorzien van een gepatenteerde, speciale coating met unieke anti-aanbaklaag. Hardnekkig vuil kan zo met een beetje afwasmiddel en een spons moeiteloos worden verwijderd.

  Laat het tijdmanagement aan uw oven over

  Hiermee ben je volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in. Dit wordt automatisch beëindigd wanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En: bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen.

  Alleen het eten wordt heet
  Miele-ovens worden rondom gekoeld. Daardoor blijven het bedieningspaneel, de handgreep en aangrenzende meubels relatief koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor je beter beschermd bent tegen brandwonden.

  Maximale veiligheid in iedere situatie
  Zorg actief voor extra veiligheid – met een druk op de knop kun je de H2760 B vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In noodgevallen profiteer je van de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht je een keer vergeten de oven uit te schakelen.

  Accessoires:
  - Bakplaat met PerfectClean
  - Universele bakplaat met PerfectClean
  - FlexiClip
  - Uitneembare geleiderails

  Afmeting en gewicht
  - Afmeting (hxbxd): 59,6x59,5x56,9 cm
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 59x56-56,8x55 cm
  - Afmeting oven (hxb): 41x47,5
  - Gewicht 39,9 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie