Vrijstaande vaatwassers
Miele G6620SC BW 3D-besteklade+ vaatwasser

  MieleG6620SC BW 3D-besteklade+ vaatwasser

  829.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Miele G6620SC BW 3D-besteklade+ vaatwasser

  Miele G 6620 SC vaatwasser met energieklasse A+++ (-10%) en een vulcapaciteit van 14 couverts. Deze vaatwasser is voorzien van 5 programma's.  Intensief 75ºC - maximale reiniging, Normaal  55ºC, ECO, Automatic en Speciaal. Samen onovertroffen: het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash en de daarop afgestemde UltraTabs Multi bereiken de best mogelijke reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild vaatwerk in 58 minuten. Daarnaast is de G 6620 SC uitgerust met een resttijdweergave, uitgestelde start, en warmwateraansluiting, die je op het display gemakkelijk kunt instellen. De speciaal ontwikkelde tabs lossen snel op binnen slechts 2-3 minuten. Daarmee is direct aan het begin van het afwasprogramma al voldoende reinigingsmiddel aanwezig.  Ook is de G 6620 SC uitgerust met een rekuitvoering die tot in detail is doorgedacht. Elk stuk vaatwerk past perfect voor een optimale reiniging. Bestek vind z’n weg in de 3D besteklade+. En met optimale plaatsingsmogelijkheden voor glazen: In hoogte verstelbare glazensteunen in het onderrek bieden glazen met een lange steel optimale steun - voor een perfecte, behoedzame reiniging. De auto sensoren meten aan de hand van het aantal vuildeeltje de vervuiling van het spoelwater en met de Turbothermic circulatiedroging – condensatiedroging met behulp van koele omgevingslucht – ben je altijd verzekerd van een schone vaat. De Perfect GlassCare technologie zorgt ervoor dat je glazen behoedzaam worden gereinigd en de SensorDry programma zorgt dat het servies ook bij ongunstige omstandigheden altijd droog is. De AutoOpen-droging verzekert je een droge vaat en als alles helemaal droog is wordt de deur van de vaatwasser automatisch geopend.

  3D-besteklade+
  De intelligente 3D-besteklade+ is flexibel in gebruik. Breedte, hoogte en diepte zijn aan te passen, waardoor er altijd plaats is voor elk soort bestek. Dankzij de inklapbare rijen spijlen in het midden heb je meer plaats voor groot bestek, zoals saladecouverts of vleesmessen. Door de verstelbare delen aan de zijkant kun je zelfs in het bovenrek glazen met lange stelen plaatsen. Veel flexibiliteit voor perfecte reinigingsresultaten.

  Verswaterafwasautomaat
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik. Dat is duidelijk minder dan wanneer je het vaatwerk met de hand zou afwassen. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag: In het programma ECO behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,83 kWh

  ComfortClose
  Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. De deur blijft in elke gewenste stand staan.

  Voorprogrammering met resttijdweergave 
  Gemakkelijk energie besparen. Met de startuitstel van maximaal 24 uur kun je de vaatwasser instellen wanneer je wilt en profiteren van gunstige (nacht)stroomtarieven. De resttijdweergave geeft aan hoe lang het gekozen programma nog duurt. Zo ben je altijd op de hoogte van de programmastatus van de vaatwasser en kun je, je tijd nog beter indelen.

  SensorDry 
  Altijd optimaal droogresultaat. De temperatuur in de keuken en de hoeveelheid vaatwerk in de vaatwasser zijn van invloed op het droogproces. De intelligente sensordroging in het programma Automatic zorgt, ook bij niet-ideale omstandigheden voor een optimaal droogresultaat.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie