Miele G4385SCVIXXL volledig integreerbare vaatwasser
 • Uitverkocht

  MieleG4385SCVIXXL volledig integreerbare vaatwasser

  888.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Miele G4385SCVIXXL volledig integreerbare vaatwasser

  De Miele G 4385 SC Vi XXL volledig integreerbare vaatwasser is bijzonder geschikt voor hoge keukens. Dankzij zijn formaat heeft de vaatwasser ruimte voor 14 couverts. Hierdoor krijg je al het eetgerei van een groot gezin weer schoon. En je bestek vindt zijn plek in de besteklade – uitgevonden door Miele – en deze biedt allerlei voordelen: alle bestekdelen liggen los van elkaar, wat krasvorming voorkomt. Vuil wordt zorgvuldig verwijderd en het bestek wordt perfect gedroogd. Bovendien kan het comfortabel en hygiënisch uit het apparaat worden gehaald. Het bovenrek kan in deze machine gemakkelijk in hoogte worden versteld – ook in schuin geplaatste positie. In totaal zijn er negen standen mogelijk. Zo kun je de ruimte in de vaatwasser altijd optimaal benutten. En de XXL uitvoering van deze vaatwasser is volledig benut. Want in het  MultiComfort-gedeelte kunnen borden van uiteenlopend formaat (tot 35 cm Ø) verdeeld over drie rijen worden afgewassen. Ook snijplanken, dienbladen en bijvoorbeeld schalen of glazen kunnen daar ruimtebesparend worden geplaatst. Bij sommige modellen kan van het hele onderrek heel eenvoudig een grote vlakke ruimte worden gemaakt voor grote pannen en lastig te hanteren vaatwerk.

  Verder met energieklasse A++ en een verbruik van 266 kWh en 3360 liter water per jaar. Deze vaatwasser is voorzien van  programma's. ECO - zeer zuinig, Automatic - voor niet gevoelig vaatwerk, Intensief 75ºC - maximale reiniging, Normaal 55 °C, Kort en Speciaal- zacht en behoedzaam. Verder voorzien van Thermospaar, hiermee kun je tot 40% energie besparen. Ook is deze vaatwasser voorzien van een verswaterautomaat. Daarnaast is de G 4385 SC Vi XXL uitgerust met een uitgestelde start (tot 24 uur) en een warmwateraansluiting.

  Thermospaar
  Dankzij ThermoSpaar® kun je elke Miele-vaatwasser aansluiten op een warmwateraansluiting tot 60 °C. Daarmee kan het energieverbruik met wel 40% worden verminderd en de programmaduur met maximaal 9%. Het energieverbruik is daardoor in het programma Speciaal maximaal 0,4 kWh.

  Verswaterautomaat
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik, beduidend minder dan een gevulde afwasteil. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag: In het programma ECO behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,83 kWh.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 84.5x59.8x57 cm
  - Inbouw afmetingen (hxbxd): 87.5-91x60x57 cm
  - Gewicht: 45 kg


  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie