Miele G4310SCICLST half integreerbare vaatwasser
 • Uitverkocht

  MieleG4310SCICLST half integreerbare vaatwasser

  754.-699.-je bespaart 55.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Miele G4310SCICLST half integreerbare vaatwasser

  Miele G 4310 SCi CLST half integreerbare vaatwasser met energieklasse A++ en een vulcapaciteit van 14 couverts. Deze vaatwasser is voorzien van 5 programma's. Intensief 75ºC - maximale reiniging, Normaal  55ºC, ECO, Automatic en Speciaal. Daarnaast is de G 4310 SCi CLST uitgerust met een resttijdweergave, uitgestelde start en warmwateraansluiting, die je op het display gemakkelijk kunt instellen. Verder is de G 4310 SCi CLST uitgerust met een rekuitvoering die tot in detail is doorgedacht. Elk stuk vaatwerk past perfect voor een optimale reiniging. Bestek vindt z’n weg in de besteklade. En autosensoren meten aan de hand van het aantal vuildeeltje de vervuiling van het spoelwater en met de Turbothermic-circulatiedroging – condensatiedroging met behulp van koele omgevingslucht – ben je altijd verzekerd van een schone vaat. Het front is uitgevoerd in RVS/CleanSteel - Dit speciale oppervlak is eenvoudig schoon te maken - ook zonder speciale reinigingsmiddelen.

  Verswaterafwasautomaat
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik. Dat is duidelijk minder dan wanneer je het vaatwerk met de hand zou afwassen. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag: In het programma ECO behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,83 kWh

  ComfortClose
  Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. De deur blijft in elke gewenste stand staan.

  Voorprogrammering met resttijdweergave
  Gemakkelijk energie besparen. Met de startuitstel van maximaal 24 uur kun je de vaatwasser instellen wanneer je wilt en profiteren van gunstige (nacht)stroomtarieven. De resttijdweergave geeft aan hoe lang het gekozen programma nog duurt. Zo ben je altijd op de hoogte van de programmastatus van de vaatwasser en kun je, je tijd nog beter indelen.

  SensorDry
  Altijd optimaal droogresultaat. De temperatuur in de keuken en de hoeveelheid vaatwerk in de vaatwasser zijn van invloed op het droogproces. De intelligente sensordroging in het programma Automatic zorgt, ook bij niet-ideale omstandigheden voor een optimaal droogresultaat.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 80.5-87x59.8x57 cm
  - Inbouw afmetingen (hxbxd): 80.5-87x59,8x57 cm
  - Gewicht: 44,7 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie