Miele G4310 SCU BRWS onderbouw vaatwasser

  MieleG4310 SCU BRWS onderbouw vaatwasser

  649.-
  nog 1 op voorraad
  Bezorgd op moment naar keuze

  Miele G4310 SCU BRWS onderbouw vaatwasser

  Miele G4310 SCU BWRS onderbouw vaatwasser met energieklasse A++ en een vulcapaciteit van 14 couverts. Deze vaatwasser is voorzien van 5 programma's. Intensief 75ºC - maximale reiniging, Normaal  55ºC, ECO, Automatic en Speciaal. Daarnaast is de G4310 SCU BWRS uitgerust met een resttijdweergave, uitgestelde start en warmwateraansluiting, die je op het display gemakkelijk kunt instellen. Verder is de G4310 BWRS uitgerust met een Comfortrekuitvoering die tot in detail is doorgedacht. Elk stuk vaatwerk past perfect voor een optimale reiniging. De rekuitvoering Comfort bevat de volgende specificaties: besteklade, rekgrepen, in hoogte verstelbaar bovenrek, vaste servieshouder in bovenrek, MultiComfort-gedeelte in onderrek en 2 servieshouders in onderrek. En autosensoren meten aan de hand van het aantal vuildeeltje de vervuiling van het spoelwater en met de Turbothermic-circulatiedroging – condensatiedroging met behulp van koele omgevingslucht – ben je altijd verzekerd van een schone vaat. Het front is uitgevoerd in wit- Het is eenvoudig schoon te maken - ook zonder speciale reinigingsmiddelen.

  MultiComfort-gedeelte in het onderrek
  In het nieuwe en unieke MultiComfort-gedeelte kunnen borden van uiteenlopend formaat (tot 35 cm Ø) verdeeld over drie rijen worden afgewassen. Ook snijplanken, dienbladen en bijvoorbeeld schalen of glazen kunnen daar ruimtebesparend worden geplaatst. Bij sommige modellen kan van het hele onderrek heel eenvoudig een grote vlakke ruimte worden gemaakt voor grote pannen en lastig te hanteren vaatwerk.

  Verswaterafwasautomaat
  Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik. Dat is duidelijk minder dan wanneer je het vaatwerk met de hand zou afwassen. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag:

  ComfortClose
  Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. De deur blijft in elke gewenste stand staan.

  Voorprogrammering met resttijdweergave
  Gemakkelijk energie besparen. Met de startuitstel van maximaal 24 uur kun je de vaatwasser instellen wanneer je wilt en profiteren van gunstige (nacht)stroomtarieven. De resttijdweergave geeft aan hoe lang het gekozen programma nog duurt. Zo ben je altijd op de hoogte van de programmastatus van de vaatwasser en kun je, je tijd nog beter indelen.

  SensorDry
  Altijd optimaal droogresultaat. De temperatuur in de keuken en de hoeveelheid vaatwerk in de vaatwasser zijn van invloed op het droogproces. De intelligente sensordroging in het programma Automatic zorgt, ook bij niet-ideale omstandigheden voor een optimaal droogresultaat.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 84,5x59,8x60 cm
  - Nismaat (hxbxd): 80,5-87x60x57 cm
  - Gewicht: 44 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie